>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Spróbujmy na wakacje za free..

W 0

wojcisz911

Użytkownik
Witam,

Krótko i na temat..

W tym roku planuje spędzic wakacje za które zapłaci jeden z bukmacherów..
Mam nadzieje ze jako wieloletni gracz buk w tym roku zainwestuje w moje wakacje..

Spróbuje jednocześnie zagrać 2x8 progów
kursy: 1,3-1,5

Budżet 500zl
Powodzenia ????

&quot;POTĘGA MOJEJ PODŚWIADOMOŚCI OTWORZY WSZYSTKIE DRZWI&quot; ;)

W 0

wojcisz911

Użytkownik
1. French Open WTA 11:00
Wickmayer Y. (Bel) - Muguruza B. G. (Esp) (muguruza wygra 2-0)
bet365: 1,40 x 50zl = 70zl +

1. French Open WTA 14:30
Strycova B. (Cze) - Radwanska A. (Pol) Radwanska wygra
bet365: 1,36 X 50zl = 68zl +

Budżet: 538zl

W 0

wojcisz911

Użytkownik
2. 20.45
Real Madryt-Atletico Madryt brak gola i brak kartek przez pierwsze 10 minut

bet365: 1.12zl x 1.18zl x 70 = 92,4zl✅

2.USA: NBA - Play Offy 02:30
Toronto Raptors-Cleveland Cavaliers over 189,5
bet365: 1,4 x 68 = 95,20zl ✅

W 0

wojcisz911

Użytkownik
Witam...jesli jest ktos zainteresowany wplopraca to zapraszam po wiecej informacji...warto to sprawdzic...nowa grupa ale z tego co sie dowiedzialem sa wielkie plany ale potrzeba konkretnych ludzi..chodzi o to aby zebrac 50 osob i zrzutka na miesiac w okolicy 10zl na osobe..kupujemy kilka pakietow od typerow i tylko powiekszamy swoj portfel..
https://www.facebook.com/groups/1216853525033240/

W 0

wojcisz911

Użytkownik
♕♕♕ SKŁADKA NA TYPERÓW ♕♕♕
Witam, dysponuję trzynastoma najlepszymi typerami Europy, których łączny koszt to ok. 1800 Euro. U nas składka jest symboliczna.
100% gwarancji przed zakupem...Wszystko przedstawione przed zakupem, nie kupujesz kota w worku...Sam sie przekonaj..Tylko powazni gracze...Masz pytania , watpliowsci?? Napisz odpowiem na kazde pytanie... ZAINTERESOWANY? ---&gt; PRIV

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
♕♕♕ SKŁADKA NA TYPERÓW ♕♕♕
Witam, dysponuję trzynastoma najlepszymi typerami Europy, których łączny koszt to ok. 1800 Euro. U nas składka jest symboliczna.
100% gwarancji przed zakupem...Wszystko przedstawione przed zakupem, nie kupujesz kota w worku...Sam sie przekonaj..Tylko powazni gracze...Masz pytania , watpliowsci?? Napisz odpowiem na kazde pytanie... ZAINTERESOWANY? ---&gt; PRIV
No ja mam pytanie i watpliwości...Po co Ci aż 13? Wybierz sobie jednego dobrego, opłać abonament, zacznij zarabiać i nie będziesz wtedy musiał zebrac o kasę na forum skoro sam typować nie potrafisz. Proste nie? A póki co to Twój post trochę mi na naciąganie wyglada.

Do góry Bottom