>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spoty Forum.Bukmacherskie.com na Youtube

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Trójka według mnie najlepsza, choć czcionka trochę słabo widoczna.
Idealnie zrobiona końcówka - muzyka + słowa.
Czwórka również, ale brakuje tutaj elementu zaczepnego, gdy ukazane są kolejne dyscypliny.
Świetny pomysł :&gt;

K 1,2K

kukla

Forum VIP
&quot;Trójkę panie, wybierz trójkę&quot;
3 jest świetny, 4 też super ale tak jak niektórym, brakuje mi tam czegoś...
1 przeciętna a 2 przyzwoita

cerber 2

cerber

Użytkownik
Moim zdaniem 3 i 4 bardzo fajne. W 4 zmieniłbym tylko napisy, nie tylko na końcu spotu, ale w trakcie też powinno się coś wyświetlać, nazwa forum gdzieś na dole czy to co w popednich :spokodfhgfh:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tak się zastanawiałem i bym takie połączenie zrobił 3 z 4tym. Jak są te &#39;teleimy&#39; w 3im to bym właśnie taki wjazd zrobił np.
Leci telebim i pod nim napis Dział dla początkujących i tak ze 2-3 sek i nagle takie przeniesienie w głąb ekranu i jakaś kompilacja sportów etc. potem VIP sterfa itd. :p Mam nadzieję, że mnie ktoś zrozumie xD
snajper: nie rozumiem Cie :jezora:
Benek: Ty nigdy nie rozumiesz ????

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Według mnie spotu numer #3 nie powstydziła by się żadna profesjonalna, duża firma czy strona internetowa. Naprawdę jestem pod wrażeniem i wybrałbym trójeczkę ;)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Mi się w trójce tylko nie podoba że w 15 sekundzie jest napis &quot;profesjonalne i rzetelne&quot; i zaraz pojawia się &quot;profesjonalne i rzetelne analizy&quot;. To powtórzenie mi nie pasuje. Bardziej by mi leżało kiedy by było to pierwsze i potem już samo &quot;analizy&quot; i dalej wymieniane jak już jest &quot;statystyki&quot; itd.

Do góry Bottom