>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sposoby analizy spotkań

K 0

katsumoto

Użytkownik
Witam
Chciałbym się zapytać na co DOKŁADNIE patrzycie przy analizowaniu spotkania meczów piłki nożnej? Dokładnie chodzi mi o jakis schemat np.
tabela-&gt;wczesniejsze mecze-&gt;szczegoly wczesniejszego meczu itp. Ma to na celu pokazania innym juz &quot;starym&quot; obstawiaczo jak i nowym jak analizować spotkanie aby zwiekszyc nasze prawdopodobienstwo wygranej ;)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Schemat mojej analizy został zawarty w konkretnych algorytmach bukmacherskich, będących podstawą do tworzenia programów służących prognozie wyników.
Dokładnie Ci nie odpowiem jaki to schemat (bo mój przypadek jest specyficzny - dotyczy konstrukcji algorytmów) ale źródło, które wymieniłeś jest oczywiście istotne.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Oczywiście STATYSTYKA ! ja wiem że jest parawda, gowno prawda i statystyka ale ....

K 0

katsumoto

Użytkownik
Yaro000 - rozumiem Ciebie i nie chce abys zdradzal mi dokladnie działanie twojego &quot;algorytmu&quot; ale co bierzesz pod uwage ;)
Pagni - statystyki ale czego dokladnie? bo mozna na wiele elementow statsytyki rozbic i kwestia na jakie i jakie im priorytety dajesz ;)
Tak poza tym to dzikuje za odpisanie ;)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Yaro000 - rozumiem Ciebie i nie chce abys zdradzal mi dokladnie działanie twojego &quot;algorytmu&quot; ale co bierzesz pod uwage ;)
[...]
Wszyscy, którzy zetknęli się w praktyce z moimi algorytmami wiedzą,
że danymi, &quot;widocznymi&quot; dla Użytkownika są:
aktualne miejsce w lidze, liczba remisów, liczba zespołów w lidze.
Pozostałe zmienne są niewidoczne dla Użytkownika i nieodgadnione ????
Nie ma sprawy ;)
--------------------
Poza tym, jeśli nie usuniesz linka w stopce, a prowadzącego do Twojego płatnego produktu,
będziesz miał/albo możesz mieć nieprzyjemności.

K 0

katsumoto

Użytkownik
A na tym forum nie mozna w stopce miec linka do własnego autorstwa programu który analizuje spotkania tak jak Ja analizuje spotkania ale napisałem sobie program który to robi z automatu? Na innym forum moge miec i nikomu to nie przeszkadza a tutaj to jest niedozwolone?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nawiązałem do odpłatności za produkt, to wszystko. Darmowy możesz reklamować,
z tego co mi wiadomo ????

K 0

katsumoto

Użytkownik
A produkt płatny nie można reklamować? Przyznam się że pierwszy raz się z tym spotykam ale napisałem do Administratora tego serwisu o sugestie bo nie mam bladego pojęcia. Produkt mój jest płatny za marne grosze tak można to nazwać a ja na tym nie zarabiam bo wszystko idzie na utrzymanie servera aby program mógł działac ;)
Ale dziekuje za sugestie ;)

popijava 87

popijava

Użytkownik
A produkt płatny nie można reklamować? Przyznam się że pierwszy raz się z tym spotykam ale napisałem do Administratora tego serwisu o sugestie bo nie mam bladego pojęcia
Tutaj niczego nie możesz reklamować, nawet bezpłatnego bloga. Wszystkie fora nastawione są na biznes, a na darmowej stronie ktoś może coś znaleźć czy też zarejestrować się gdzieś, a to niepowetowana strata. Zobacz ile tu jest tematów zakładanych wyłącznie po to, by pojawił się reflink. Albo w analiziach wpieprzają reklamowy szajs.
@Katsumoto, wczorajszy jesteś?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] bo wszystko idzie na utrzymanie servera aby program mógł działac ;)
[...]
Nie przesadzasz? :grin:. Utrzymanie hostingu wirtualnego a taki w zupełności wystarczyłby dzisiaj, na Twoją stronę przy w zasadzie śladowym &quot;ruchu&quot; na niej, to koszt ok. 50 zł. Rocznie.
Zresztą, polecam Ci wykupienie domeny pod swój projekt. Zawsze lepiej jest mieć coś swojego niż być uzależnionym od łaski abonenta domeny. Na subdomenie daleko nie &quot;zajedziesz&quot;. Nie wygląda to profesjonalnie a trudniej znaleźć taką subdomenę w Sieci. To zresztą tylko niektóre negatywne sprawy a związane z nieposiadaniem własnej domeny internetowej.

pagni 138

pagni

Użytkownik

Pagni - statystyki ale czego dokladnie? bo mozna na wiele elementow statsytyki rozbic i kwestia na jakie i jakie im priorytety dajesz ;)

Ja gram na remisy więc statystyki remisów

Z 13

ziomeczek

Użytkownik
Po pierwsze tabela, potem sytuacja w lidze, czy grają o coś (utrzymanie, ligi europejskie, zajęcie dobrego miejsce pod playoffy), to kiedy ostatnio grali i czy mają jakiś przyszły mecz w krótkim odstępie czasu o większej stawce niż ten który aktualnie mają grać. Potem skład jakim mają wyjść, kontuzje, opinia trenera/zawodników na temat nadchodzącego meczu, atmosfera w drużynie, etc.

N 0

nosound

Użytkownik
Witam! Nie chcę zakładać nowego tematu dlatego moje pytanie piszę tutaj. Zastanawiam się nad tym jak osoby które grają w naziemnych bukach analizują spotkania. Głównie są to osoby starsze które nie potrafią korzystać z internetu a potrafią wygrywać spore pieniądze. Fortuna posiada ofertę special z czego większość korzysta ale jak to wygląda z innymi bukmacherami? Z góry dziękuję za odpowiedź.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Głównie są to osoby starsze które nie potrafią korzystać z internetu [...]
Nie przesadzasz? Uważasz, że to pokolenie obecnych 20 i 30 latków wymyśliło neta i komputery? ????
[...] a potrafią wygrywać spore pieniądze. [...]
Po pierwsze, masz jakieś statystki na poparcie tej tezy? Po drugie, termin &quot;spore&quot; dopóki nie będzie konkretnie zdefiniowany, jest pusty.
[...] Fortuna posiada ofertę special z czego większość korzysta ale jak to wygląda z innymi bukmacherami? [...]
Po trzecie: Twoje wypowiedzi wskazują, że albo jesteś pracownikiem &quot;Fortuny&quot; albo wykonujesz dla nich zlecenie reklamowe lub SEO.
... żeby nie być gołosłownym, drugi z Twoich 4 &quot;zliczalnych&quot; postów w ogóle:
http://forum.bukmacherskie.com/f98/wplywy-od-bukmacherow-89352.html#post3451429

Do góry Bottom