>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sposob gry !!!

Status
Zamknięty.
G 0

globus123

Użytkownik
Witam mam do przedstawienia pewien sposub gry otusz obstawiamy calom lige ze do polowy bedzie prowadzic 1 a na koniec wygra 2 i na odwrut kazdy mecz w kolejce . patrzac na to jesli wejdzie 1 mecz to wydamy 180zl liczac ze w lidzie bedzie 9 meczy i kazda opcje postaiwmy za 10zl jesli siadzie jeden wygramy mniej wiecej okolo 250zl . w moim systemie mam narazie lige Beligijsaka i 2 wloska .moze macie jeszcze jakies ligi co wogule o tym sadzicie ?? jakie ligi jeszcze doradzacie do tego system ???

G 0

globus123

Użytkownik
Witam panowie odkrylem ciekawa metode gry obstawiam cala lige kazdy mecz 2 razy raz ze bedzie X/1 a drugi raz ze bedzie X/2 kursy wachaja sie od 3.60 do 36 zl obstawiamy cala koleje i mamy calkiem fajny zysk zaleznie od stawki sprawdalem sposub przynosi zyski co wy o tym sadzicie

P 95

piotrek_

Forum VIP
Witam mam do przedstawienia pewien sposub gry otusz obstawiamy calom lige ze do polowy
Wybacz ale dalej już nie chciało mi się czytać.
Regulamin forum bukmacherskiego :

1. Użytkownicy forum powinni wypowiadać się w sposób kulturalny oraz przestrzegać podstawowych zasad pisowni języka polskiego.
Poza tym co to za beznadziejna nazwa tematu. Ogarnij trochę ortografię, wzbogacony o nowe doświadczenia związane ze studiowaniem słownika a potem jeszcze przestudiuj kilka sprawdzonych systemów podanych na forum. Może wymyślisz coś ciekawszego niż zabawa w X/1 i X/2 . Zauważ , że może równie dobrze wszędzie być 1/1 albo X/X albo 2/2. Tak jak kolega napisał wyżej. Na dłuższą metę to nie ma sensu i to wyrzucenie kasy w błoto. Wymyśl coś o wiele lepszego, innowacyjnego i na pewno to będzie pożyteczniejsze niż to co podałeś i coś czego nie będziemy musieli nazywać loterią.
Jeżeli uważasz, że Twój sposób jest sprawdzony i się powiedzie załóż swój własny temat w kuponach jeśli go nie masz jeszcze i udowodnij , że się opłaca. Tutaj tylko sensowne systemy.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom