>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sposób gry mojego autorstwa

snakers 0

snakers

Użytkownik
Wczoraj w kasynie naziemnym ugrałem do stanu +320 zł i odszedłem od stołu. Teraz kilka dni przerwy sobie zrobie.

R 4

robeenhuut

Użytkownik
Witam,

Ruletka jest urządzeniem cyklicznym, ale te cykle następują nieregularnie.

I wcale nie znaczy że każdy &quot;mądrzejszy&quot; system padnie bardzo szybko.
Podstawą są testy.

Ruletka nie jest urządzeniem które ciągle generuje rekordy serii i tak w nieskończoność.
Gdyby tak było już dziś po tylu latach mielibyśmy rekordy evenów na poziomie 200-300 razy pod rząd.
To że trafia się czarna seria nie nie oznacza że za 10000 spinów seria będzie dłuższa, a za kolejne jeszcze dłuższa - w tym właśnie tkwi cała ta magia - nie wiadomo nigdy kiedy to nastąpi - ale z drugiej strony gdzieś istnieje granica tych rekordów, a ja dążę do tego aby znaleźć takie liczby/sektory itp w których serie są regulranie krótkie, a nawet bardzo długą serię przy niewielkim kapitale da się przeżyć.
Nad tym właśnie aktualnie pracuję.

Nawiązując do twych testów 6400 spinów daje to już bardzo duży pogląd na skuteczność twojego systemu.

Nie zdziwiłbym się gdyby seria 10 nietrafień z rzędu już bardzo długo Ci się nie przydarzyła.:]
Jezeli poczytasz na temat ruletki to system z progresja musi byc testowany na 500000 a flat 50000 spinow. Oczywiscie jest to troche nierealne. Ale nie gralbym niczego z progresja bez przynajmniej 10 albo 15k testu. Duzo systemow a szczegolnie z dluga progresja zaczyna padac po 5k spinow. Ogolnie nie bawie sie w zadne progresje. Tylko flat nieduzo numerow.
Zycze powodzenia.

G 0

greatt

Użytkownik
znowu musze wtracic swoje trzy grosze ???? , nie moge czytac tych bzdur , czy Wy nie rozumiecie, że każde wasze stawkowanie jest rejestrowane i magia sprowdza sie do krupiera... tym bardziej w dublin bet ???? wystarczy spojrzec jak krupier zabawia sie żonglując kulka,zetonami itp ;) pozdro dla kumatych i tych którzy obliczaja ruch kulek kola itp ???? w tym jest kasa i pieniadz ???? , moja rada taka jesli gracie systemami na dublinie to tylko u kobiet pzd

L 24

lukiko1986

Użytkownik
No właśnie testy, testy testy...niekończące się testy.
I właśnie dlatego ruletka jest nie do pobicia bo ten kto ją tworzył pierwsze co to stwierdził że nikt przy niej długo nie wytrwa i to nas głównie ogranicza.
Tym bardziej nikt nie będzie siedział miesiąca w kasynie albo przed kompem żeby zanotować ileś tam tysięcy spinów i je analizować.
A Pan Einstein to że stwierdził że ruletki nikt nie pobije nie znaczy że miał rację. Pozatym miał ciekawsze rzeczy do robienia (teoria względności np.) niż głowić się na kołem w które wpada kulka po kilku obrotach.
Druga sprawa to jeśli chodzi o kasyna internetowe live:
- ogranicza nas czas
- limity
- można dostać bana wcale dużo nie wygrywając bo jak wiem liczy się częstość
- krupierzy; ktoś tu kiedyś powiedział że nie opłaca się w kasynie internetowym zatrudniać krupiera który dość dokładnie będzie wstrzeliwał się w wybrane sektory - bzdura jakich mało! Bardzo się opłaca bo nawet jeśli ktoś będzie z takim w zmowie to nie wygra dużo bo mu konto zwyczajnie zablokują (na zagranicznym forum jest przykład gdzie gość podwaja swój kapitał na WH w ciągu dwóch tygodni na ruletce live po czym dostaje zakaz gry na live - hehe).
Taka prawda według mnie ????
Pozdro
-

Do góry Bottom