>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sposób gry dla mnie.

I 0

ic3

Użytkownik
Witam,
typuję zwycięstwa w piłce nożnej (najbardziej znane, pierwszorzędne europejskie ligi i puchary grane w weekend) o kursie ~2 na 45-75% i remisy na poziomie 40-65% (niższa granica procentowa pojawia się bardzo rzadko), sporadycznie ale jednak zdarzają się 3-4 wpadki pod rząd (boję się, że w przyszłości może nadejść naprawdę czarna seria), sam już nie wiem jakim mam sposobem grać, bardzo proszę o doradzenie mi najodpowiedniejszego, jeżeli się niezwykle dobrze sprawdzi na pewno wynagrodzę to osobie, która go podała.
Póki co jest to granie od kilku miesięcy jedynie &quot;na papierze&quot;, ale już czas najwyższy by w końcu grać o prawdziwe pieniądze, jednak ciągle nie wiem który sposób gry byłby dla mnie najwłaściwszy, fajnie by było gdyby @edi8 się tu wypowiedział, on zawsze ma mnóstwo pożytecznych pomysłów w głowie. Budżet początkowy 500 zł.
Pozdrawiam serdecznie.

A 0

alegretto

Użytkownik
Przy takiej skuteczności nie potrzebujesz żadnego systemu, wystarczy Ci zwykła płaska stawka.
Jeśli chcesz zmaksymalizować zyski to zwykła progresja x2.

I 0

ic3

Użytkownik
No właśnie tez tak pomyślałem, ale boje się, że w przyszłości coś może pójść nie tak i stracę sporo pieniędzy. Chciałbym obstawiać z miesiąca na miesiąc coraz więcej kasy, jestem człowiekiem przezornym i wolałbym się jakoś ubezpieczyć przed (ewentualnym) &quot;wyprowadzeniem&quot; zbyt dużej kwoty do bukmachera.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
No właśnie tez tak pomyślałem, ale boje się, że w przyszłości coś może pójść nie tak i stracę sporo pieniędzy. Chciałbym obstawiać z miesiąca na miesiąc coraz więcej kasy, jestem człowiekiem przezornym i wolałbym się jakoś ubezpieczyć przed (ewentualnym) &quot;wyprowadzeniem&quot; zbyt dużej kwoty do bukmachera.
A ja mam dla Ciebie taką propozycję.
Masz 500 zł, ustal to sobie jako kapitał początkowy. Zacznij typowanie np. od 1 stycznia, każdy kupon graj za 1-5% budżetu (mniej pewne mecze 5zł, te bardzo pewne wg. Ciebie 25zł). Po miesiącu zrób sobie bilans i zobacz jak Ci idzie. Różnica między graniem na papierze a realnym graniem jednak jest, zacznij więc spokojnie.
Możesz sobie równie ustalić jakieś progi tzn. jeśli osiągniesz po miesiącu zysk powiedzmy x% budżetu to podnosisz kapitał o x% itp.
Spróbuj podejść do tego spokojnie i poświęć miesiąc czy dwa na naukę i wyciąganie wniosków, na &quot;przegryzienie&quot; bukmacherki. Później mając statystyki swojej gry możesz popatrzeć na to, czy jakiś system nie zwiększy Twoich zysków - a kto wie, może sam wymyślisz jakiś swój system? ;)
Pozdrawiam

1 3

___108

Użytkownik
Zaczynałem od wpłacenia na konto 300 zł... pojawiały sie tasiemce jakieś dziwne zakłady... systemy przezemnie nie przetestowane... Rozpoczełem grę właśnie od 3-5 % kapitału... i do tego dążyłem aby odrobić swoje pieniądze które włożyłem... udało mi się. płaskie stawki lecz przemyślane... według mnie dobra sprawa... z wiekszym kapitałem około 1000 zł przeżucił bym się na wirtualne psy... (to moja osobista opinia) lecz bez przygotowania do tego nie polecam tej metody, ogromniasty stres czasami nawet wiekszy niż kwoty za które się obstawia ????

W bukmacherce w necie od roku jestem i niedawno doszedłem do wniosku że moja żelazna zasada to sprawdzenie każdego systemu &quot;na sucho&quot; przed rozpoczeciem czego kolwiek... ostatnio testowalem grubo 3 tygodnie mój nowy system.

Pozdrawiam i życzę ci szczerze wysokich wygranych ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ja testuję teraz coś takiego:

kursy 1,01 - 1,49 @ 5,00% całego budżetu
kursy 1,50 - 1,99 @ 4,00% całego budżetu
kursy 2,00 - 2,49 @ 3,00% całego budżetu
kursy 2,50 - 2,99 @ 2,00% całego budżetu
kursy 3,00 - 4,99 @ 1,00% całego budżetu
kursy 5,00 + @ 0,50% całego budżetu

Na tą chwilę jestem na lekkim minusie ale jak się stawia na babochłopa w tenisa, która gra u siebie w kraju i ona w pierwszym secie wygrywa 6:2 by później przegrać cały mecz... to sorry, nie ma rady by nie strać....

zobaczymy co z tego wyjdzie i przede wszystkim jak długo będę się trzymał zasad :/

Do góry Bottom