>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportwetten Gera - szansa na darmowe EURO

Status
Zamknięty.
gorgol 0

gorgol

Użytkownik
tego....nie wie nikt...
w I poście jest napisane, że dostał po jakimś czasie ot tak... Po prostu był zarejestrowany i tyle...

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
tego....nie wie nikt...
w I poście jest napisane, że dostał po jakimś czasie ot tak... Po prostu był zarejestrowany i tyle...
Dokladnie, pierwsza zdrapke dostalem po dosc dlugim czasie, dlatego nie pisalem o tym buku wczesniej na forum. Napisalem teraz, bo chyba maja jakas akcje ze zdrapkami, ostatnio ja dostalem a 2 dni pozniej kolega (ale on tez jakos pare miesiecy temu sie rejestrowal). Moze zdrapki dostaniecie jak juz zapomnicie o tym buku.... ???? Nie wiem na jakiej zasadzie oni to przyznaja.
Pzdr

B 0

browar112

Użytkownik
oplaca sie tam wogole rejestrowac??? dostaje sie kase za darmo na wejscie? bo jesli zdrapka ma przyjsc po jakims miesiacu to ja dziekuje ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
oplaca sie tam wogole rejestrowac??? dostaje sie kase za darmo na wejscie? bo jesli zdrapka ma przyjsc po jakims miesiacu to ja dziekuje ????
Nie, nie oplaca sie. Tam nie dosc ze nic nie daja darmo to jeszcze sciagaja Ci z konta bankowege kase....
Czlowieku o co Ci chodzi? W czym ma Ci sie nie oplacic zarejestrowanie tam konta? Przeczytaj posty wczesniejsze, nikt nie wie po jakim czasie moze przyjsc zdrapka z EURO. Nikt Cie nie zmusza do rejestrowania tam...
Ja 2 razy dostalem od nich darmowa kaske, dziele sie ta informacja na forum, a Ty jeszcze marudzisz...

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
z tym HH najprawdopodobniej jest tak, że przez godzinę wystawiają akieś spotkanie z pokaźnymi kursami... albo zwracają stawkę, czy coś takiego... napewno nie dają kasy

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
dokladnie niby teraz leci HH ale jak klikam na ten baner to mi wyskakauja jakies kursy
Wyskakuja Ci kursy na 1 spotkanie. Happy Hour u nich to przez godzine wyzsze kursy na jakies jedno wybrane spotkanie, a nie darmowa kasa.

C 174

cezi77

Użytkownik
maja tam promo takie ze jak sie wplaci 10e i postawi to dostajemy talon ???? i to nie na bigos lecz na 5e ???? pzdr

dannyffm 0

dannyffm

Użytkownik
Tlumaczac promo:
codziennie proponujemy Panstwu o okreslonej godzinie odpowiednio wysoka kwote na lige czy tez wynik,aby ta propozycje- &quot;promo&quot;otrzymac musicie Panstwo poprostu na HH przycisnac ale tylko wtedy gdy jest on aktywny.Czas HH mozna codziennie przegrac-przegapic!!!! mniej wiecej o to leci !!!

C 174

cezi77

Użytkownik
Nigdy nigdy ale to nigdy nie wplacajcie tam pieniedzy to jakas zenua. Wplacilem pare groszy i chcialem postawic 10e zeby dostac voucher na 5e ale sie okazalo ze mam limit na stawki i moge stawiac kupony za 1-3e to przeciez paranoja. Jak dla mnie wieeelki minus ???? pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom