>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Sportwetten Gera - szansa na darmowe EURO

Status
Zamknięty.
doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Witam,
Nigdzie wczesniej nie znalazlem zadnego info na temat tego buka, dlatego postanowilem tutaj o nim napisac. Jakis czas temu (ponad rok temu, grudzien 2006) zarejestrowalem sie u niemieckiego (chyba) buka o nazwie Sportwetten Gera (http://www1.sportwetten-gera.com/sportline). Nie bylo wtedy zadnej informacji o jakiejkolwiek promocji. Nie gralem w nim w ogole, ale w pazdzierniku 2007 dostalem od nich email, w ktorym byla zdrapka (mozna bylo zdrapac od 1 do niby 10000 EURO). Zdrapalem i dostalem to 1 EURO, z ktorego zrobilem chyba cos ponad 8 EURO i postanowilem sprawdzic czy sa wyplacalni. Zlecilem wyplate i po wyslaniu skanu dowodu dostalem bez problemu kaske na konto. Pisze o tym dlatego, ze wczoraj znowu dostalem od nich 1 EURO. Wiem, ze to niby niewiele, ale zawsze mozna to 1 EURO troszke pomnozyc ???? Sprobujcie, moze po rejestracji za jakis czas dostaniecie tez jakas zdrapke z darmowa kaska.
Pzdr

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
oferta uboga.... ale czemu by nie spróbować... założyłem konto, może coś przyślą. Pożyjemy, zobaczymy.
pzdr.

EDIT
widzę, że jest nawet HappyHour... ciekawe, czy często jest

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
ten buk jest bardzo podonby do jetbuul tam tez wysylaj zdrapke tylko ze w niej mozna wygrac o wiele wiecej niz na sportwetten gera

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
happy hour jest to szczesliwa godzina!
podczas jej trwania uztykownik dostake 1Euro jesli zaloguje sie na swoje konto i nacisnie w zakladje hapy hour

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
ten buk jest bardzo podonby do jetbuul tam tez wysylaj zdrapke tylko ze w niej mozna wygrac o wiele wiecej niz na sportwetten gera
No z tym podobienstwem to bez przesady, jedynymi sa zdrapka i HH. Poza tym to zupelnie inne buki, inna oferta, nie trzeba robic zadnego depozytu zeby wyplacic kase. Wedlug mnie jest bardziej profesjonalny od Jetbulla.
A skad masz pewnosc, ze w ich zdrapkach nie mozna wygrac duzo wiecej niz to 1 EURO?

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
fajnie, że nabijasz bez sensu posty voltii i ten Twój pierwszy post anapalon, też był super... przecież wszystko jest w tekscie :/
ale przed chwilą zorientowałem się, że nie mają wcale takiej ubogiej tej oferty... jak np. są dyscypliny i jest koszykówka to w nawiasie obok jest &quot;8&quot; to to nie oznacza ilość zdarzeń tylko ilość lig... tak poza tym, to bardzo fajny buk, szybko stronka chodzi...

M 0

montepaschi

Użytkownik
kurde a mi coś stronka szwankuje, jak wypełniłem dane do rejestracji i klikam na
&quot;Create account&quot; to mi wyskakuje error ????

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
można uzyskać codziennie kasę z HH, nie ma limitu jak na Jetbull i otrzymuje każdy, a nie 100 pierwszych

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
To ładnie, ciekawe kiedy się skończy ta promocja. Powiedzmy, że miesięcznie trafiam na 20 Happy Hour, czyli rocznie 240E (...marzenia ???? )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom