brodaty-zolw
Forum VIP
Sportowy Dyktator vs. Bukmacherzy
Wrzesień 2019
Przed nami pierwsza przerwa reprezentacyjna, a co za tym idzie zaczyna się okres pod czas, którego powinniśmy zacząć zarabiać. Mniej więcej wiemy co potrafią dane drużyny i wiemy co grać, a czego nie grać. Okres sierpniowy zakończył się u mnie dość poprawnie, bo zarobiłem parę groszy jednak większość część swojego budżetu wpłacam dopiero teraz i nie ukrywam, że chce zarabiać. Swoje typy będę podawał w jednostkach, gdyż każdemu łatwiej będzie oszacować za ile grać dany typ. Jeżeli nie wiecie w jaki sposób podzielić swój budżet na jednostki to odezwijcie się do mnie na PW, a postaram się pomóc. Chciałem zacząć grać dopiero po przerwie reprezentacyjnej jednak znalazłem dość ciekawego trebelka, którego wam podrzucam i również polecam. Ja na ten moment wpłaciłem 10 jednostek do betfana, które chce jak najszybciej obrócić (mam na to 30 dni jednak chce to zrobić do pierwszej kolejki LM), a następnie zagrać tasiemkę z typami długoterminowymi na LM, a także na poważnie wziąć się za obracanie bonusu. Pierwszą próbę potraktowałem dość luźno i niestety nie był to dobry sposób. Wracając jednak do kuponu na reprezentację.
Włochy vs Polska lub remis x Francja (-1.5)
AKO: 2.19/betfan
Stawka: 2j
Początkowo w tym kuponie miał być również typ na delikatny handicap w stronę Anglików jednak zupełnie to odpuszczam, bo dodając ten typ po kursie 1.24 tracę możliwość gry bez podatku. Bez większej analizy, gdyż poszedłem po najniższej linii oporu. Włosi mimo, że swoje najlepsze czasy mają już za sobą to wyglądają pewnie w tych kwalifikacjach. Komplet punktów po 4 spotkaniach i zaledwie jedna stracona bramka. Piłka Ormiańska poszła mocno do przodu jednak reprezentacja ma na swoim koncie sensacyjną porażkę na własnym stadionie z Gibraltarem. Uważam, że Włosi powinni spokojnie wygrać to spotkanie i to na nich rzucam swój pierwszy becik. Rzadko gram w stronę polskich reprezentacji/klubów jednak uważam, że nasza reprezentacja jest na tyle stabilna i mocna, że wywiezie jeden punkt ze Słowenii. Nasza gra do tej pory nie zachwycała, a mimo to mamy komplet punktów bez straconego gola. Nasi rywale poza fantastycznym bramkarzem jakim jest Jan Oblak nie dysponują wieloma klasowymi zawodnikami, więc jakość sportowa również jest po naszej stronie. Dla mnie jeden punkt to obowiązek. Do tego dokładam handi na mistrzów świata przeciwko Albanii. Mimo, że Deschamps zapewne da pograć paru nowym zawodnikom to ten mecz powinien skończyć się sporą wygraną gospodarzy, a dwie bramki przewagi to obowiązek. Dwie jednostki, gdyż to tylko reprezentację, bo przy podobnym prawdopodobieństwie na kluby byłyby to minimum 3 jednostki. Mam nadzieję, że rozpoczniemy ten miesiąc od spokojnego plusa.
Pozdrawiam
Sportowy Dyktator