>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

SportBet$

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Polpharma Starogard Gdanski - Energa Czarni Słupsk
typ: Over 156.5 ⛔
kurs: 1.935
buk: pinnacle
stawka: 3/10
wynik: 78:76 -3.0

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Paddy w porównaniu z innymi firmami, które linie podwyższyły już o 4, 5 pkt trochę &quot;przesypia&quot; i wciąż można pobrać hc na poziomie -15.5 pkt. Trochę irytuje mnie oststnio PLK a raczej moje ostateczne wybory gdzie analizując spotkanie rezygnuję z gry hc na rzecz u/o co nie przynosi oczekiwanych efektów.
W przypadku spotkania w Sopocie handicap wydaje się być wysoki ale porównując potencjał obu ekip oraz ich dokonania w spotkaniach Trefla jako gospodarza i PBG w roli gości, jest spora szansa na jego pokrycie. Zawodnicy PBG w spotkaniach z wyżej notowanymi rywalami notują kilkunastopunktowe przegrane, wyjątkiem było zaskakujące zwycięstwo z Turowem 74:75.
W ostatniej rundzie Trefl po dość słabym spotkaniu przegrał w Kołobrzegu z Kotwicą 59:64 grając na bardzo słabej skuteczności, choć wydaje mi się, że na podstawie jednego meczu nie można wyciągać daleko idących wniosków.
W pierwszym spotkaniu tych drużyn w Poznaniu Trefl zwyciężył zdecydowania 89:56 i w niedzielnym meczu liczę na powtórzenie podobnego rezultatu.
Trefl Sopot - PBG Basket Poznan
typ: 1 (-15.5) ⛔
kurs: 1.83
buk: paddypower
stawka: 4/10
wynik: 71:64 -4.0

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Sevilla - RCD Espanyol
typ: 2 (+0.75) ✅
kurs: 1.917
buk: pinnacle
wynik: 0:0 +2.751

Otrzymane punkty reputacji: +4
stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Dziś początek ME w piłce ręcznej i choć dyscyplina ta nie jest stosunkowo popularna (oczywiście patrząc z bukmacherskiego punktu widzenia), to z mojego doświadczenia i przez pryzmat wcześniejszych rozgrywek rangi mistrzowskiej na pewno warto śledzić i analizować poczynania poszczególnych zespołów zważywszy, że przy okazji dużego turnieju jest większy dostęp do informacji a także oferty firm bukmacherskich są niezwykle bogate.
Wiele już napisano na temat pierwszego meczu polaków na tym turnieju, o osłabieniach i sytuacji personalnej w naszym zespole, o porównaniach z Serbami na poszczególnych pozycjach i o &quot;przewadze&quot; jaką daje im gra we własnej hali. Patrząc się na ruch kursów to większość idzie w stronę Serbii, więc jeśli ktoś planuje pobrać win Polaków to warto jeszcze poczekać bo przed meczem kurs na takie rozstrzygnięcie będzie z pewnością większy.
Mecz niezwykle ważny dla obu ekip bo przy zakładanej porażce z Danią i zwycięstwie ze Słowacją, spotkanie to będzie decydujące dla układu w grupie (choć oczywiście nie można wykluczyć straty punktów przez Duńczyków czy zdobycia ich przez Słowaków). To jednak teoretyczne rozważania a wszystko zweryfikuje boisko.
Wydaje mi się, że spotkanie może mieć dwa scenariusze, a mianowicie jeśli w pierwszych fragmentach gospodarze uzyskają zaczną przewagę to niesieni fanatycznym dopingiem swojej publiczności mogą zdominować polski zespół i zdecydowanie wygrać mecz. Jeśli jednak początek będzie należał do podopiecznych B.Wenty to presja ze strony publiczności może obrócić się na niekorzyść Serbów a znając bałkańskie charaktery w takich sytuacjach może to obrócić się na niekorzyść dla tego zespołu.
Podsumowując ciężki mecz do typowania, jednak zważywszy na kursy jakie teraz są dostępne w porównaniu z otwarciem pobiorę dodatnie hc na polaków bo jednak myślę, że mimo wszystko mecz będzie wyrównany do samego końca.
Polska - Serbia
typ: 1 (+2)
kurs: 1.877
buk: Pinnacle
wynik: ?

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Anwil Włocławek - PGE Turów Zgorzelec
typ: 2 (+2.5) ✅
kurs: 1.813