>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

SportBet$

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#16 (16/321)
Atletico Madryt - Levante (gole)
typ: Levante Over 0.5 ⛔
kurs: 2.04
buk: Pinnacle
stawka: 3/10
wynik: 2:0
profit: -3.0

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#18 (18/323)
Wybrzeże Kości Słoniowej - Togo
typ: Over 2.5 ✅
kurs: 2.00
buk: expekt
wynik: 2:1
profit: +3.0

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#19 (19/324)
Kedzierzyn Kozle - Jastrzebski Wegiel
typ: 2 ⛔
kurs: 2.55
buk: pinnacle
wynik: 3:1

#20 (20/325)
Słowenia - Chorwacja (-1.5)
typ: 2 ✅
kurs: 1.87
buk: bwin
stawka: 4/10
wynik: 26:31
profit: +3.48

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#21 (21/326)
Athletic Bilbao (+0.25) - Atletico Madryt
typ: 1 ✅
kurs: 1.855
wynik: 3:0
profit: +2.565

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#23 (23/328) cancel
FC Motherwell - Dundee United FC
typ: Under 2.75
kurs: 2.04
buk: 188bet
wynik: mecz przełożony

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Statystyki z tematu nie wzbudzają raczej większego zainteresowania więc począwszy od tego miesiąca prezentowane będą w nieco innej, uproszczonej formie:
Styczeń 2013: ✅ 15/7/0 +24.452 yield:+34.44%

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Luty 2013:
#1 (23/328)
Sevilla - Rayo Vallecano (+1)
typ: 2 ▶
kurs: 2.02
stawka: 3.5/10
wynik: 2:1
profit: zwrot

#2 (24/329)
Atletico Madryt - Real Betis (+1.25)
typ: 2 ✅
kurs: 1.962
stawka: 3.5/10
wynik: 1:0
profit: +1.684

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#3 (25/330)
AC Arles Avignon - AS Monaco
typ: Over 2.25 ⛔
kurs: 2.11
wynik: 0:2
profit: -1.5

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
#4 (26/331)
Colchester United (+0.5) - Swindon Town
typ: 1 ⛔
kurs: 1.926
wynik: 0:1

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Kontynuacja tematu po przerwie. Zaległe rozliczenie i podsumowanie dotychczasowego okresu wkrótce.
Lipiec/sierpień 2013
Dwa pierwsze typy z niższych lig norweskich z punktu widzenia czysto statystycznego, typy na przełamanie.
Adeccoligaen

#1 (29/334)
Fredrikstad - Follo FK (+1.25)
typ: 2
kurs: 2.11
wynik: ?
profit: ?
Mecz zajmującego siódmą pozycję Fredrikstad z zamykająca ligową tabelę drużyną Follo. Bukmacherzy zdecydowanie faworyzują Fredrikstad, którzy dość dobrze spisują w roli gospodarza 4-1-2 bramki 17-10. Nie ma się co dziwić patrząc na formę i bilans wyjazdowy Follo 1-0-6 bramki 5:18. Spróbuję jednak pograć w stronę gości gdyż moją uwagę zwrócił fakt, iż zespół Follo pozostaje bez remisu w meczu wyjazdowym (nie licząc gier towarzyskich), od maja 2012r. Gdy spojrzymy w historię pojedynków między tymi zespołami od roku 2002r, na sześć spotkań (pięć ligowych oraz jedno pucharowe), wynik remisowy nie wystąpił ani razu. Forma Fredrikstad faluje, dobre mecze przeplata z porażkami rzadko remisując więc może już czas na podział punktów. Rzadko gram czyste remisy i tym razem również zabezpieczę się ah +1.25 zważywszy na wcześniej wspomnianą formę gości.

Dywizja 2 - Grupa 2
#2 (30/335)
Alta - Valdres
typ: X2
kurs: 4.00
buk: expekt
stawka: 2/10

Drugie spotkanie to pojedynek niekwestionowanego lidera, zespołu Alta z zajmującym siódme miejsce Valdres. Alta jest nie tylko liderem w tabeli grupy 2 norweskiej drugiej dywizji, ale także ze względu na imponującą serię 13 wygranych zwycięstw &quot;z rządu&quot; liderem w tego typu zestawieniach. Patrząc z punktu widzenia takiej serii zwycięstw dla sporej części grających, którzy lubią dorzucić pewniaka do kuponu będzie stanowić &quot;łakomy kasek&quot; (kurs na win [email protected]). Obserwuje ten zespół od kilku kolejek i wyniki, które osiąga są naprawdę imponujące (np. 10:1 z Stromsgodset 2). Jestem jednak zdania, że nie ma zespołu na poziomie jednej ligi, który wygra wszystkie mecze w sezonie i prędzej czy później zdarzy się mecz, w którym dojdzie do podziału punktów lub porażka. Patrząc na wyniki, które notuje Alta to można zauważyć, że zdecydowane zwycięstwa przeplata jednobramkowymi. Blisko straty punktów było w spotkaniach z Fram, Raufoss czy Gjovik. W tym wypadku nie będę się podpierał ahc chociażby ze wzgl na fakt, iż oferta dla tego szczebla rozgrywek jeśli chodzi o handicapy jest uboga, ale także dlatego o czym wcześniej wspomniałem byłoby wielką sztuką wygrać wszystkie mecze w sezonie, myślę jednak, że jest do tego zdecydowanie dalej niż do straty punktów.

Oczywiście statystykę można w różny sposób interpretować, bo dla jednych fakt, że ktoś nie zremisował na wyjeździe od kilkunastu miesięcy czy w trzynastu kolejkach zdobył komplet punktów będzie informacją aby inwestować w rozstrzygnięcia zgodne z tymi trendami. Moim zdaniem warto jednak poszukać przełamań danej serii, zwłaszcza, że kursy na takie zdarzenia są zachęcające i zdecydowanie warte ryzyka a także, z uwagi na fakt, że w ligach skandynawskich nie jest tak trudno o zaskakujące rozstrzygnięcie...
Poniżej jeszcze propozycje z dzisiejszych spotkań z krajowych boisk:
#3 (31/336)
Piast Gliwice - Zagłębie Lubin (+0.25)
kurs: 1.98
buk: pinnacle
#4 (32/337)
Śląsk Wrocław (-0.5) - Jagiellonia Bialystok
typ: 1
kurs: 1.87
#5 (33/338)
Flota Świnoujście - GKS Katowice (+0.25)
kurs: 1.89

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Witam po przerwie. Odświeżę temat ze względu na zbliżające się MŚ Panów w piłce ręcznej.
Swego czasu O(M) zainspirował mnie swoim tematem, w którym &quot;czelendżował dogi&quot; przy okazji większych imprez.
Zmodyfikowałem nieco swój &quot;czelendż&quot; ponieważ gram w &quot;stronę doga&quot; ale podpieram sie hc (kursy w przedziale 2.00-4.50). Ostatnie dwie imprezy rangi mistrzowskiej (ME) w piłkę ręczną przyniosły zysk (w wypadku ME Pań mniejszy). W obu przypadkach grałem również totale, teraz (w tym temacie) skoncentruję się na hc.
Poziom piłki ręcznej z roku na rok wyrównuje się, w zespołach następują zmiany pokoleniowe, etc., a zważywszy, że jest to turnej &quot;międzykontynentalny&quot; możemy być świadkami kilku niespodzianek lub bardziej wyrównanych spotkań niż sugerują to buki. Mnie jednak interesują założenia, o których wyżej wspomniałem.
Kursy głównie pinn i bet365, typy grane płaską stawką - 1j (dla celów tego tematu niech będzie 1j=30E). Podsumowanie w trakcie turnieju i po jego zakończeniu. Pierwsze typy już wkrótce...

Do góry Bottom