Pojedynek w Warszawie wydaje się być prawdziwą "gratką"
dla wielbicieli teorii spiskowych 3za3. W ostatnich ośmiu spotkaniach między tymi zespołami zawsze wygrywał gospodarz. Patrząc przez pryzmat wszystkich przedsezonowych zawirowań wokół Polonii ich wyniki i dyspozycję można rozpatrywać jako pozytywne zaskoczenie.
Ostatnie wyniki obu zespołów niewątpliwie stawiają w roli faworyta zespól z Warszawy. W Jagiellonii w ostatnich dniach również sporo zmian i problemów kadrowych (szczególnie w defensywie), ale jest to wciąż zespół ze sporym potencjałem, który przed sezonem typowany był do zajęcia czołowych lokat w lidze. Aby o tym myśleć należy także zdobywać punkty na wyjazdach, z czym w ostatnim sezonie był spory problem.
Dziś popularnym betem będzie wygrana Polonii. Nie wierze w układy 3za3 itp a oba zespoły w mojej opinii dysponują podobnym potencjałem więc kurs na brak przegranej Jagiellonii >2.0 moim zdaniem stanowi wartość...
#7 (226)
Polonia Warszawa - Jagiellonia Białystok (+0.5)
typ: 2
kurs: 2.05
buk: pinnacle
stawka: 3/10
wynik: 1:1
profit:
+3.15
W drugim spotkaniu stawiam na wygraną Lechii, która w pierwszych meczach (poza spotkaniem z Polonią), prezentowała się dość dobrze. Lechia "nie rozpieszcza" swoich kibiców grając na własnym stadionie więc czas najwyższy to zmienić aby gra przed własną publicznością była ich atutem zwłaszcza z tak przeciętnym zespołem jak Piast.
Oczywiście jest to
polska ekstraklasa, w której osiągane wyniki już dawno przestały zaskakiwać...
#8 (227)
Lechia Gdansk - Piast Gliwice
typ: 1
kurs: 2.00
buk: expekt
stawka: 3/10
wynik: 1:2
profit:
-3.0