[94]
Rosja -
Włochy @ 1 // 1.42

3-1
Kolumbia - Egipt @ 1 // 1.20

3-0
Bułgaria - Tajwan @ 1 // 1.65

3-0
Brazylia -
Włochy @ 1 // 1.44

3-0
Kurs: 4.06
Stawka: 1/10
MarathonBet

3.06j.
Finał Jelcyna. Włoszki mogły sobie wygrać 3-0 sparing z rezerwami gospodarzy. Teraz pora na prawdziwy mecz z pełnym rosyjskim składem. Mam nadzieję, że zobaczymy u Włoszek Sorokaite na ataku, bo na wielkim procencie nie gra, a młodość przynajmniej jest bezkompromisowa (nawet jeśli Soro lideruje w punktach w całym turze).
Kolumbia dokładka, ale nie polecam Wam tego dokładać, bo może być nerwówka.
Bułgaria mam nadzieję, że opanuje przyjęcie - jak to im się uda, to już na pozostałych płaszczyznach mają przewagę. Szczególnie w ataku i bloku.
Włoszki - nie ma co się oszukiwać - najwyżej z zespołów europejskich jest dlatego iż miały najkorzystniejszy terminarz. Opłacało się (nieświadomie) przegrać w grupie z Turczynkami, bo potem trafiły na drużyny ograniczone w niektórych elementach - Bułgarię i Dominikanę. Ale kto wiedział, że Japonki tak odpalą po meczach grupowych. Nie mają wielkiej siły na skrzydle, Sylla bije na oślep często, Perinelli chyba nie udźwignęła ciężaru.
Nie ma co też gloryfikować Brazylijek, bo są przecenianie i kurs powinien być tutaj WYŻSZY (weźcie to pod uwagę). Brakuje im m.in. dobrej zagrywki.
Ogólnie nie widzą mi się Włoszki z brązem. To co zadecydowało o tym typie u mnie, to wyniki Brazylijek z innymi, europejskimi drużynami na podobnym poziomie (3-1 z Rosją, 3-0 z Serbią). Tutaj będzie bitwa, możliwe, że 5 setów.
Kupon bardzo trudny, zamykający miesiąc. Od niego zależy, czy ten miesiąc zakończy się z minimalnym plusem, czy jednak minus w czerwcu jest nieunikniony...