>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Spore zarobki

D 1

daani

Użytkownik
Witam wszystkich. Zajmuje juz sie troche czasu bukmacherka i postanowilem ujawnic moje typy na forum w tym temacie. Mam juz za soba sporo porazek, dzieki ktorym nauczylem sie grac rozsadnie i trzymac sie wyznaczonych zasad. Stan konta na poczatek to 140,00 zł i mam zamiar je jak najwiecej sie da pomnozyc. Zapraszam do odwiedzania tematu i do komentowania. Pierwsze typy juz wkrotce i oby na plus. Pozdrawiam. :mrgreen:

D 1

daani

Użytkownik
Wszystkie typy grane w bet365.
Stan konta: 140,00 zł
⚽ Liga Europy UEFA - Kwalifikacje
Spotkanie: BK Hacken - FC Honka
Typ: BK Hacken
Kurs: 1,50
Stawka: 20,00 zł
Wygrana: 30,00 zł

D 1

daani

Użytkownik
⚽ Liga Europy UEFA - Kwalifikacje
Spotkanie: EB Streymur - Karabakh
Typ: Karabakh -1
Kurs: 1,55
Stawka: 20,00 zł
Wygrana: 31,00 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 1

daani

Użytkownik
1 DZIEŃ
Stan konta: 140,50 zł
+ 0,50 zł
Słaby dzień. Ogolnie wole stawiac lige niz rozgrywki pucharowe. Dobrze by jeszcze bylo gdyby nie ta bramka dla EB Streymur w 94 minucie, ale coz to jest pilka nozna i trzeba sie z tym liczyc. Pozdrawiam i mysle ze jutrzejszy dzien bedzie duzo lepszy. :]

D 1

daani

Użytkownik
⚽ Finladia - Veikkausliga
Spotkanie: FC Haka - JJK
Typ: Obie drużyny strzelą
Kurs: 1,57
Stawka: 10,50 zł
Wygrana: 16,50 zł

D 1

daani

Użytkownik
DZIEŃ 2
Stan konta: 105,54 zł

- 60,50 zł

+ 25,54 zł ( na live, glownie na bramkach w meczu Silgo )
FATALNIE! ????
Niewiem co sie ze mna dzieje ale przed wstawanie na forum szlo mi dobrze, a teraz totalna porazka. Mozecie wierzy albo nie ale trafilem 13 typow z rzedu ze srednim kursem 1,50, skutecznosc w granicach 90% a teraz szkoda gadac. Uratowalem sie troche wczoraj live, ale co z tego jak jestem na minusie. Teraz wyjezdzam odpoczac i wroce za jakies tydzien, gora dwa i moze moja skutecznosc wzrosnie. Pozdrawiam. :-(

Do góry Bottom