Racja... Jeżeli nie jesteś w stanie sam zdać quizu to proponuję ruletke...jak nie zdales za 3 razem to daj sobie spokoj, kase i tak przegrasz, zeby wygrywac w pokera trzeba sie duuuuzo uczyc i byc cierpliwym. sory za offtop ale chcialem mu wytlumaczyc. a ty popek w dupe rzniety spamerze wypierdalaj na swoje forum
48 godzin maksymalnie.Dobra quiz zdany. Ile teraz czekamy na pieniądze do poker room ?
Wysłałes im skan dowodu?Rozwiązałem quiz i chciałem zeby kapitał dali do mansion poker tymczasem dziś probojąc się zalogować wyskakuje mi takie coś
błąd
Twoje konto zostało zdezaktywowane.
Miał tak ktoś ? Chodzi o PokerStategy
:-?Nie. Jednak nie pisali o tym do mnie że mam wysłać albo nie doczytałem.
Da rade coś zrobić, Czy już dupa ?
LTD poker traktuje Polakow z "pewna"ostroznoscia heh - teraz trzeba wplacic , a oni po uwiarygodnieniu depozytu - wpłacaja na mb.Zreszta pokerinside zrobil to samo...mam pytanie odnośnie ltdpoker.com
kontakt z supportem zupełnie się urwał, od ponad 2 tygodni nie odpowiadają, na kasę czekam już ponad miesiąc ( cały czas status pending, zapewniali mnie ze dostane ja w ciągu tygodniu a tu już minął miesiąc )
wydaje mi się że być może mają jakieś problemy finansowe , bo techniczne to chyba by w miarę szybko rozwiązali
no i moje pytanie czy ktoś z nimi ostatnio w ciągu dwóch tygodni miał jakiś kontakt ?
babka powiedziala mi ze jestem wiarygodny i tylko wszystko sprowadzilo sie do oczekiwania na bezposrednia wplate od nich na netellera ale tu przeciagaja na maxa i to na pewno nie tylko mi ale innym uzytkownikom , a zupelnie sie nie spotkalem z tym zeby support takie poteznego portalu nie odzywal sie przez 2 tygodnie ;/LTD poker traktuje Polakow z "pewna"ostroznoscia heh - teraz trzeba wplacic , a oni po uwiarygodnieniu depozytu - wpłacaja na mb.Zreszta pokerinside zrobil to samo...
http://www.unitedpokerforum.com/forum/