>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sponsorship od pokercash4free

M 0

mkiller

Użytkownik
Witam! Otoz pokercash4free daje sponsorshipy do 3 roomow. najbardziej polecam do titana (z uwagi na wielkosc)
Korzystajcie póki polacy nie są zbanowani ????
A więc tak rejestrujemy się www.pokercash4free.com, wysyłamy skan dowodu (na stronie jest taka opcja) a nastepnie wybieramy sposorship.Rejestrujemy sie w pokerromie wpisujac ich kod bonusowy (również dostepny na stronie) i czekamy. Ja po 5 dniach dostałem do Titana. Pozdrawiam

/a ten reflink to po co :&gt; po to zeby pokerowy bankroll budowac ????

jelsi ktos nie mialby nic przeciwko z to prosze o rejestracje z mojego refa ???? http://www.pokercash4free.com/index.php?referid=745667058

/czemu dopisujesz to tak, jakbym to ja napisał ? o_O / mazaq

toluvel 0

toluvel

Użytkownik
pytanko: czytałem gdzieś że można usunąć konto na CDpoker (zrobiłem ale nawet się nie zalogowałem) i potem skorzystać z promo?? mogę tak?

lordi 0

lordi

Użytkownik
jeżeli zalogowałem sie na tym pokerku i wysłałem scan dowodu i zatwierdzili mi konto to co teraz mam zrobić ?? Trzeba teraz założyć konto na titanie ??

lordi 0

lordi

Użytkownik
Pomoże mi ktoś ?? jak coś to niech ktoś odezwie sie na gg 6573197 ! Bo jestem początkujący i nie wiem co mam dalej zrobić.. :-(

M 0

mkiller

Użytkownik
musisz zalozyc konto na titanie korzystajac z ich bonus code. pozniej wpisujesz dane konta ktore zalozyles na titanie i czekasz na przyznanie bonusu ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja dzis zakladalem konto na Titanie to wpisalem ten ich kod: PCF

Na Titanie dostajesz 50$ wiec napewno nie: PCF150

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja nie mkiller ale odpowiem.

Ja jestes zalogowany na pokercash4free to dajesz REQUEST w promocji, która wybrales czyli TITAN. I tam bedziesz mial opisane promo i nizej 3 pola do wypelnienia.

Do góry Bottom