pokazuje nam ile hajsu mozemy przelac i po przelaniu te 2€ zniklo?Dzięki,5 Euro przelane na zakłady (21,77 zł ) z 2 euro ze spinów ugrałem 7 euro i nadwyzkę przelałem
DZIĘKI :spokodfhgfh:kasa po przelaniu nie znika
Ja wlasnie tez tego nie ogarniam;/ to samo mi wyskakuje.wygrałem 10,4 € i jak chce przelac to mam : Not enough money on player account wlazlem na ruletke zakrecilem za 1 e ale 11,4 € tez nie chca przelac. Chyba zalozyli blokade, ze jak nie obrocisz, nie przelejesz hmm... zal przegrac to wszystko w kasynie ale tak pewnie bedzie
Ja wlasnie tez tego nie ogarniam;/ to samo mi wyskakuje.
PRzeciez nie realne jest obrocic 5 euro x30. ;/
Nie wiem;/ Bo najpierw przekrecilem te 100 spinow no i zakonczylem na 1 miejscu . A teraz wchodze w jakas gre i mam 0.00 i od nowa leci;/a wiecie jak liczony jest wspolczynnik w rankingu w turniejach ?
np ugrałeś 2,50 €,po czym na ruletce dobiłeś do 6€ ,czyli możesz przelać 3,50 €,a pozostałe pieniądze sie nie kasują.Prosta matematykapokazuje nam ile hajsu mozemy przelac i po przelaniu te 2€ zniklo?
czytaj regulamin botku to będziesz wiedzial dlaczego tak jest ...Nie wiem;/ Bo najpierw przekrecilem te 100 spinow no i zakonczylem na 1 miejscu . A teraz wchodze w jakas gre i mam 0.00 i od nowa leci;/