>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

SPINBETTER OSZUKUJE?

M 1,1K

Majkelo987

Użytkownik
Witam

Grał ktoś na spinbetter i wygrał chciał wypłacić i się nie da bo nagle zniknęły wszystkie opcje wypłaty JETON itd?

Bo wpłacić się oczywiście da Jeton i Blikiem i czym kolwiek chcesz

dajcie znać żebym się na darmo nie wkurzał

piatddz 390,4K

piatddz

Użytkownik
To stała praktyka u Rusków. To znaczy nie wiem czy praktyka czy rzeczywiście awaria. Grałem w Spinbetter i gram i do tej pory l, najmniejszych problemów z wpłata i wypłata przez jeton. Natomiast na niektórych z tej sieci też trafiłem że wpłaciłem przez jeton i nagle zniknal jako możliwość wypłaty. Na niektórych wracał dość szybko a na niektórych jak Paripesa nie ma możliwości od kilku miesięcy do dzisiaj 🤐 wtedy nie masz innej opcji jak minimalny depozyt np. blikiem i wypłata na konto.

Otrzymane punkty reputacji: +100
M 1,1K

Majkelo987

Użytkownik
Tylko że nawet blika nie ma do wpłaty. Jest Jeton do wpłaty i kartą i krypto a wypłacić nie da się niczym w zasadzie nic dostępnego nie ma.
Rano się pojawiło na chwile możliwość wypłaty kartą ale znikło potem .
Post automatycznie złączony:

Możesz zobaczyć na spinbetter czy masz opcję wypłaty jakiejkolwiek możliwości ?

piatddz 390,4K

piatddz

Użytkownik
Mam obecnie tylko Skrill neteller i paysafecard. Te metody pojawiają się i znikają. Żadna interwencja nic nie pomaga, zawsze odpowiedź jest taka sama. Błąd techniczny operatora płatności. 1209.jpg

M 1,1K

Majkelo987

Użytkownik
Raz wypłaciłem a drugi raz jak chciałem to cały czas chcą dokumenty selfie i inne rzeczy czy miał tak ktoś przy wypłatach i wypłacił po wysłaniu dokumentów?

Baxton 5,8K

Baxton

Użytkownik
To stała praktyka u Rusków. To znaczy nie wiem czy praktyka czy rzeczywiście awaria. Grałem w Spinbetter i gram i do tej pory l, najmniejszych problemów z wpłata i wypłata przez jeton. Natomiast na niektórych z tej sieci też trafiłem że wpłaciłem przez jeton i nagle zniknal jako możliwość wypłaty. Na niektórych wracał dość szybko a na niektórych jak Paripesa nie ma możliwości od kilku miesięcy do dzisiaj 🤐 wtedy nie masz innej opcji jak minimalny depozyt np. blikiem i wypłata na konto.
Jak kolega napisał, stały element klonów, przyjemnie się tam grało, ja akurat nigdy nie doświadczyłem większych problemów (selfi z mailem to oczywiście podstawa) ale na wszystkich już niestety już limity :cry:

Do góry Bottom