>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spengler Cup 2009

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP

HC Davos - Dynamo Mińsk

Typ: under 5,5 (wynik 3-2)✅
Kurs: 2.05
Bukmacher:Betway.

W pierwszym meczu Pucharu Spenglera,zmierzą się , gospodarze HC Davos z białoruskim Dynamem Mińsk.
Reaktywowany w 2004 roku zespół Dynama grający w KHL,jest tzw drużyną underową,41,7% meczy z ich udziałem w KHL ,kończy się wynikiem underowym.Tyły zabezpiecza doskonały bramkarz Andrej Mezin ,wybierany dwukrotnie w latach 2006 oraz 2009 na najlepszego bramkarza Mistrzostw Świata.Zakupienie przed sezonem kilku wyśmienitych obrońców min.Finów Ossi Vännänen i Mikko Jokela z Vancouveru Canucks oraz Kanadyjczyka Duvie Westcotta,było bardzo dobrym posunięciem
W sumie prawie cały zespół Dynama przed tegorocznym sezonem został wymieniony.Najważniejsze,że zadbali o tyły. Mają w swoim składzie w przodzie dwie wysokiej klasy ,,strzelby&quot;, Fina Hannes Hyvonena jednego z nielicznych,który gra drugi sezon w Mińsku oraz Kanadyjczyka Geoff Platta.

Gospodarze turnieju HC Davos to rekordzista pod względem zdobycia Pucharu Spenglera ,zdobyli go 14 razy.HC Davos również może się pochwalić wieloma wynikami underowymi w lidze,38.2% spotkań z ich udziałem kończy się wynikiem under 5,5.Mimo,że jest to mecz pucharowy sądzę,że dziś również nie pozwolą sobie strzelić dużo bramek.Zastanawia mnie obsada bramki,zagra Genoni Leonardo czy specjalnie ściągniety na ten Puchar z EHC BIel doświadczony goalies Reto Berra?Biorąc pod uwagę ich dwóch ,jestem coraz bardziej pewniejszy wyniku underowego.Na ostatnie 10 spotkań w lidze ,Davos 8 wyników under 5,5.Mój typ under 5,5.

zigi 57

zigi

Użytkownik
Skład Dynama jest dla mnie lekkim zaskoczeniem. Nie ma finów: Hyvonnen&#39;a, Peltonen&#39;aa, Vannanen&#39;a, kontuzjowany jest Anderson, Ritchie chyba wystąpi w Team Canada, a na bramce Koval. Drużyna od pewnego czasu boryka się z duża ilości kontuzji i może też nie chcą ryzykować kolejnych, dlatego taki a nie inny skład. Zupełnie inaczej jest w Davos, bo do zespołu dołączyli na ten turniej Salmonsson (obecnie Biel), który nie tak dawno występował w Davos, Juraj Kolnik z Genevy, Noah Clark, Paolo Duca (Ambri), Nick Naumenko (SCL Tigers), Mathias Joggi, Armin Helfer, a wszyscy ci są solidnymi zawodnikami w swoich drużynach. Ja spróbuje ML na Davos.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Skład Dynama jest dla mnie lekkim zaskoczeniem. Nie ma finów: Hyvonnen&#39;a, Peltonen&#39;aa, Vannanen&#39;a, kontuzjowany jest Anderson, Ritchie chyba wystąpi w Team Canada, a na bramce Koval. Drużyna od pewnego czasu boryka się z duża ilości kontuzji i może też nie chcą ryzykować kolejnych, dlatego taki a nie inny skład. Zupełnie inaczej jest w Davos, bo do zespołu dołączyli na ten turniej Salmonsson (obecnie Biel), który nie tak dawno występował w Davos, Juraj Kolnik z Genevy, Noah Clark, Paolo Duca (Ambri), Nick Naumenko (SCL Tigers), Mathias Joggi, Armin Helfer, a wszyscy ci są solidnymi zawodnikami w swoich drużynach. Ja spróbuje ML na Davos.

Faktycznie Koval na bramce,Finów tez nie było oprócz Jokeli.Reto był na ławie.Salmonsson grał dopiero w 4 piątce,Kolnik szalał na lewym skrzydle wspaniale asystujac Arxowi,Paolo Duca tylko osłabiał Kozice dwoma karami,Naumenko przyzwoicie sprawował sie na prawej obronie w pierwszej piątce.Coś kombinuję na wieczór zagrać overek Teamu z Karlovymi...

D 0

dzikii

Użytkownik
Davos-Karlove Vary
typ 2 2.45
Poważnie zastanawiam się na zagraniem przeciwko gospodarzom. Davos wczoraj męczył się z osłabionym Dynamem i ledwo ledwo wygrał, natomiast Vary stoczyły dobry mecz z reprezentacją Kanady. Jak myślicie??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom