R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Być może jeszcze nie wszystko dogadane, ale na pewno byłby to ciekawy transfer i kolejny dobry gracz w ekipie z Gdańska.Włodarczyk zapytał Kuszczaka, ale podobno w ogóle nie ma tematu.
Być może jeszcze nie wszystko dogadane, ale na pewno byłby to ciekawy transfer i kolejny dobry gracz w ekipie z Gdańska.Włodarczyk zapytał Kuszczaka, ale podobno w ogóle nie ma tematu.
Tylko jak ten ruch byłby kosztowny .., Czy jest reaktywować chłopaka który będzie miał taki kontrakt?, nie lepiej kupić sobie młodego perspektywicznego bramkarza i go promować. Nie rozumiem odgrzewania ''starych kotletów'' jak Wołąkiewicz itd. Po Co oni Polskiej lidze? Poziomu nie podniosą rozmienią się na drobne i będą wyjeżdżać od nowa.Być może jeszcze nie wszystko dogadane, ale na pewno byłby to ciekawy transfer i kolejny dobry gracz w ekipie z Gdańska.
Pisałem, że Kiełb obrał kierunek Wrocław, dzisiaj już wiemy , że prawdopodobnie dołączy do niego Jovanovic oraz Adam Kokoszka.Kiełb dobry transfer cześć dalsza rozbiórki Korony.
Edit: Korona oficjalnie potwierdza odejście Kielba i Golanskiego.
Głowacki ma jeszcze roczny kontrakt na Wiśle, po którym zapowiedział koniec kariery.Lechia musiała by złożyć jakąś szaloną ofertę Wiśle i Głowie, w co raczej wątpię.Lechia Podobno ma również chrapkę na Arka Głowackiego tak więc próbują zebrać niezłą ekipe
wiesz może co będzie z Filipem Burkhardtem? Wiem, że został zesłany do rezerw.Černych z Górnika raczej na bank odejdzie, kwestia do kogo i za ile. Czy to będzie Lechia, nie wiem. Blisko odejścia ponoć też jest Miro Bożok, dziwny ruch z jego strony bo ma wrócić do Arki ale to już jego sprawa. No i część szrotu sprowadzonego zimą też raczej będzie pożegnana.
Za to Późniak i Świerczok dołączą najprawdopodobniej do drużyny.
żeby nie było,że coś sobie wymyśliłemGłowacki ma jeszcze roczny kontrakt na Wiśle, po którym zapowiedział koniec kariery.Lechia musiała by złożyć jakąś szaloną ofertę Wiśle i Głowie, w co raczej wątpię.
Kontrakt ma jeszcze rok bodajże. Ogólnie chyba z Szatałowem do gustu sobie nie przypadli. Szkoda bo z Wisły odchodził jako jeden z najlepszych graczy a tutaj póki co tako. Jego największym problemem jest to, że jest w cieniu Nowaka. Ale na razie odejściu nikt nic nie mówi więc pewnie dalej będzie u nas.wiesz może co będzie z Filipem Burkhardtem? Wiem, że został zesłany do rezerw.
Robią też podchody pod Hołotę ze Śląska. Moim zdaniem, jeśli odejdzie Linetty wezmą Gajosa i Hołotę, jak zostanie to jednego z nich.Podobno zaoferowali 500tys euro za Gajosa - to juz byloby cos, chyba ze ktos ma odejsc z pomocnikow.