>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Spekulacje nt. przyszłości trenera, a obstawianie meczu

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Ciekawi mnie relacja spekulacji wewnątrz klubu i mediów o zmianie trenera zespołu a wynikiem następnego meczu? Czy ktoś zaobserwował, że gdy trener jest na gorącym krześle to wyniki zespołu są nadal słabe?
Teraz np. spekuluje się nad wywaleniem Allegriego z Milanu, najbliższa potyczka jest na wyjeździe z Udinese
Udine - Milan 1X 1,60
Z drugiej strony wyniki Udine też słabe i tylko minuty dzielą chyba trenera by znaleźć się na czarnej liście prezesa i mediów.
W polskiej lidze bardzo często zmienia się trenerów, ktoś zauważył taki związek?
Edit: wyliczyłem na przykładzie 3 ostatnich sezonów Serie A, że po zmianie trenera w trakcie sezonu jest idealnie stała średnia, nowi trenerzy to:
18 zwycięstw, 10 remisów i 18 porażek (taka stała nawet była dla każdego sezonu).\
Ale nadal szukam odpowiedzi, kiedy pojawia się spekulacja i jakie wyniki trener pod presją osiąga...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
i stało się, Milan nie podołał Udinese, poległ 2:1.
Za Udine płacili ok. 3,10, podpórka 1,60
Kto teraz jest zagrożony? Trener GKS Bełchatów... Liverpool...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
W sumie to taki temat rzeka.
Można by założyć drugi temat pt. pierwszy mecz nowej miotły
I w tym i w tym coś jest. I to i to czasami działa (aczkolwiek ten mój przykład ciut częściej)
Często w opisach meczów można się natknąć na ...problemy w klubie, trener na wylocie... ...nowy trener w zespole, wszyscy zmotywowani...
wątpię aby było o czym dyskutować, ale luźno pogadać zawsze można. Gratulacje za typ, powodzenia w następnych.

Do góry Bottom