>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway z Guccim

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
#26 - Falubaz Zielona Góra - Włókniarz Częstochowa
Typ: Fredrik Lindgren powyżej 11.5 pkt (liczą się wszystkie starty) @ 1.70 - Forbet ✅✅✅
No kurs nie powala na kolana szczególnie, że jeszcze jest podatek, ale można do czegoś dołożyć bo według mnie bardzo bardzo prawdopodobne, że wejdzie. Lindgren przeżywa drugą młodość. Ciężko znaleźć słowo żeby określić to, jak wszedł w sezon. Na inaugurację gdy ze swoim Włókniarzem pojechał do Grudziądza, na bądź co bądź trudny tor, który zawsze był twierdzą, przywiózł duży komplet punktów. Tak, 18 punktów, same trójki! Lindbaeck, Łaguta, Buczkowski, Pawlicki, nikt z nich nie dał rady pokonać Szweda. Kolejna kolejka to domowy pojedynek z Tarnowem. I kolejny mega występ, tym razem 13 punktów. Na torze w Częstochowie, który przecież jest dla niego nowym domowym torem i potrzebuje jeszcze czasu żeby poznać jego wszystkie tajemnice, mimo, że przyjeżdżał tutaj z różnymi drużynami w przeszłości. Dziś jedzie na torze Falubazu, gdzie przejechał dziesiątki biegów, bo przecież tam spędził sporą część swojej kariery. No i co najważniejsze, liczą się wszystkie starty. Na pewno Falubaz w którymś momencie odskoczy na 6 punktów i wtedy Cieślak użyje go jako taktyczną, więc możemy zakładać, że pojedzie 6 biegów. No i Cieślak, trenował parę ostatnich lat Falubaz i wie co, jak i gdzie na tym torze trzeba robić, żeby dobrze śmigać. Na pewno te rady usłyszała cała drużyna, przez co Częstochowa może pojechać dobry mecz (i na to również stawiam) wraz z Lindgrenem, który w poprzednich kolejkach zrobił 18 i 13 punktów (w tym drugim występie w 5 biegach, gdzie dziś na 90% pojedzie 6). Nie widzę tutaj undera i jestem przekonany, że minimum 12 punktów przywiezie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
#27 - Sparta Wrocław - Stal Gorzów
Typ: Stal Gorzów +12 @ 1.83 - forBet ⛔ ⛔ ⛔
#28 - Falubaz Zielona Góra - Włókniarz Częstochowa
Typ: Włókniarz Częstochowa +4.5 @ 1.83 - Forbet ✅ ✅ ✅
#29 - Unia Tarnów - Get Well Toruń
Typ: Unia Tarnów @ 2.25 - Forbet ✅ ✅ ✅
#30 - ROW Rybnik - Orzeł Łódź
Typ: ROW Rybnik -6.5 @ 1.70 - Forbet ⛔ ⛔ ⛔

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
#31 - Speedway Wanda Kraków - Start Gniezno
Typ: Start Gniezno -8.5 @ 1.70 - Totolotek ✅ ✅ ✅
Już 4. kolejka Nice PLŻ. Do Krakowa przyjeżdza Start Gniezno. Goście faworyzowani na 8.5 pkt. czyli muszą zrobić minimum te 40:50. Moim zdaniem będzie jeszcze gorzej... dla Krakowa. Przed sezonem wszyscy skazywali Wandę na spadek i póki co tak to wszystko wygląda. Ostatnie miejsce, 0 punktów i bilans małych punktów zbliżający się do setki na minusie. Na inaugurację 26 punktów w Gdańsku, później u siebie przeciwko Łodzi 30 punktów i tydzień temu 34 &quot;oczka&quot; w Daugavpils. Niby widać jakiś progres, ale to nadal słaba ekipa. Gniezno stało się bardzo profesjonalnym klubem, zajęli się nim odpowiedni ludzie, jest sponsor, poważny prezes i menadżer (ucz się Władku Gollobie, choć najlepiej oddaj klub w inne ręce). Czy celem Gniezna jest awans do Ekstraligi? Raczej nie, liczą na spokojny sezon w 1. lidze, bo rzucenie się na Ekstraligę parę lat temu dało wszystkim dobrze znany efekt. No ale jednak chcą robić dobry wynik i póki co im to wychodzi. Są wiceliderem tabeli z bilansem 2-1. Najpierw roznieśli Lokomotiv 57:33, potem baty od Lublina, który ma mega pakę i moim zdaniem może nawet wygrać ligę, no i tydzień temu w małych derbach Wielkopolski 58:32 z Piłą. Naprawdę w Gnieźnie mają fajną pakę. Gała wyrasta na lidera drużyny, tydzień temu 13+2. Jest Pavlic który chyba już przypomniał sobie jak się jeździ do tego Jabłoński, Krcmar. Na pozycjach juniorskich też przewaga Gniezna. W Wandzie pewnie swojej pojedzie Łogaczow i Jędrzejewski ale później mamy już samych przeciętniaków. Rozpisałem się trochę, w sumie niepotrzebnie, ale wniosek jest taki, że drużyny dzieli duża różnica zarówno jeśli chodzi o skład, całą organizację klubu i cele na ten sezon. Wanda zebrała baty od Lokomotivu, a Gniezno je rozniosło. Co prawda Wanda jechała z Łotyszami jako goście, a Gniezno jako gospodarz, no ale jednak. Uważam, że tę minimum 10-punktową różnicę jest w stanie Start zrobić. Będą chcieli wygrać wysoko, żeby temat bonusu był już właściwie rozstrzygnięty. Korzystać póki jest, Forbet ma linię -13.5 co oznacza, że Start musiałby wygrać 14 punktami, tutaj wystarczy 10, czyli jedno 5:1 mniej. Bardzo duża różnica.

#32 - Wybrzeże Gdańsk - Orzeł Łódź
Typ: Wybrzeże Gdańsk @ 1.80 - Totolotek ✅ ✅ ✅
Tutaj analizy nie napiszę, ale stawiam na Wybrzeże. Ważny mecz, bo obie drużyny ciągnie do Ekstraligi i przegrany będzie postawiony w kiepskiej sytuacji. W obu składach mocne nazwiska, ale Wybrzeże jedzie na swoim torze i to powinno zadecydować. Ślączka obiecał Skrzydlewskiemu, że Orzeł przegra maksymalnie 2 wyjazdowe mecze podczas tego ich wyjazdowego &quot;tour&#39;u&quot;, a tymczasem mają bilans 1-1-1, czyli jedną porażkę i jeden remis. Po trzech kolejkach... A więc nie taki Orzeł groźny jak go malują, czy jak to tam się mówi. Moim zdaniem 2 punkty zostaną nad morzem.

Otrzymane punkty reputacji: +39
Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
#38 - Unia Kolejarz Rawicz - PSŻ Poznań
Typ: Rawicz -12.5 @ 1.70 - STS ✅ ✅ ✅
Mecz za 10 min

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Mecze od 14:45.
#39 - Speedway Wanda Kraków - Polonia Piła
Typ: Polonia Piła -6.5 @ 1.65 - STS ⛔⛔⛔
#40 - Lokomotiv Daugavpils - Motor Lublin
Typ: Motor Lublin @ 2.50 - STS ✅ ✅ ✅
#41 - Lokomotiv Daugavpils - Motor Lublin
Typ: Motor Lublin +2.5 @ 1.90 - STS ✅ ✅ ✅
#42 - Lokomotiv Daugavpils - Motor Lublin
Typ: Najlepiej punktujący w meczu - Andreas Jonsson @ 2.55 - forBET ⛔⛔⛔
#43 - Lokomotiv Daugavpils - Motor Lublin (typ za pół stawki)
Typ: Najlepiej punktujący w meczu - Robert Lambert @ 11.00 - forBET (w przypadku idealnego remisu między dwoma zawodnikami, liczą połowę kursu i rozliczyli po @5.50) ✅✅✅
#44 - ROW Rybnik - Wybrzeże Gdańsk
Typ: Wybrzeże Gdańsk +8.5 @ 1.92 - forBET ⛔⛔⛔
#45 - Start Gniezno - Orzeł Łódź
Typ: Start Gniezno @ 1.55 - forBET ✅✅✅
#46 - Kolejarz Opole - KSM Krosno
Typ: Kolejarz Opole -22.5 @ 1.75 - forBET ✅✅✅
#47 - Ostrovia Ostrów - Polonia Bydgoszcz
Typ: Ostrovia Ostrów -30.5 @ 1.92 - forBET ⛔⛔⛔
Typy na ekstraligę za momencik. Jeśli skorzystałeś z typów, wbij punkcik.

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
#48 - Unia Tarnów - Sparta Wrocław
Typ: Unia Tarnów @ 2.90 - Unibet ⛔⛔⛔
#49 - Unia Tarnów - Sparta Wrocław
Typ: Unia Tarnów +4.5 @ 1.90 - Unibet ⛔⛔⛔
#50 - Falubaz Zielona Góra - KS Toruń
Typ: KS Toruń +4.5 @ 1.85 - Unibet ⛔⛔⛔
#51 - Falubaz Zielona Góra - KS Toruń
Typ: KS Toruń +4.5 @ 1.85 - Unibet - Dwa razy się wstawiło, ale to nie podwójny typ
#52 - Falubaz Zielona Góra - KS Toruń
Typ: Jason Doyle powyżej 10.5 @ 1.92 - forBET ⛔⛔⛔
#53 - Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Typ: Włókniarz Częstochowa +10.5 @ 1.90 - Unibet ⛔⛔⛔
Fuck...

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
#53 - Polonia Piła - Orzeł Łódź
Typ: Orzeł Łódź @ 1.80 - STS ⛔⛔⛔
Obecnie w STS kurs na Orła 1.80, wczoraj postawiłem po 2.14, ale już byłem zmęczony i nie wstawiłem do tematu, więc uczciwie podaje aktualny kurs. W forBET jest 1.55, więc jak ktoś chce grać w drugą stronę, czyli na Piłę, to najlepiej tam. Później jeszcze podam coś na wieczorny mecz ekstraligi. Z uwagi na to, że wyżej 2 razy podałem ten sam typ (nie był to typ za podwójną stawkę) to numer #53 jest poprawny.
Analiza z działu:
Też wszedłem w Łódź, również w STS po @2.14. Teraz już duże spadki, nawet @1.55 w forBET, może ktoś gra na Piłę, to ucieszy się, że tak kursy się poprzesuwały. Ja jednak jestem tu za gośćmi. Ślączka obiecywał, że Orzeł przegra maksymalnie 2 spotkania wyjazdowe, a tymczasem ledwo ruszył sezon i już mają 3 takie przegrane. Miała być walka o ekstraligę, a jest bilans 1-1-3. Jedno zwycięstwo na pięć kolejek. Wiemy jaki jest Skrzydlewski, już ostatnio robił &quot;sceny&quot; i odwalał swoje standardowe cyrki, do tego dochodzą problemy ze stadionem i opóźnieniem z jego oddaniem do użytku, przez co trzeba już szukać ewentualnego toru domowego (niby w Grudziądzu). Myślę, że cały skład został odpowiednio zmotywowany na ten dzisiejszy mecz. Gdyby dzisiaj Orzeł przegrał, to Witold by ich tam wszystkich zatłukł. Kluczem do wyniku gości powinni być dziś juniorzy. Jest Miśkowiak. W Pile kolejny już sezon na juniorskich pozycjach jacyś statyści. Lubię Polonię, ten ośrodek, fajnie kojarzę czasy Philips, Ludwik Polonii Piła, jak zdobywali mistrzostwo, jak wypuszczali spod swoich skrzydeł Hampela, Dobruckiego, Okonia, Gapę. Ale to było dawno, teraz jest I liga i znów trochę narastają problemy. Gapiński i Okoniewski wrócili na spokojną emeryturę do siebie. Ale to już głównie tylko głośne nazwiska. Jonasson przyjaźniący się z Hlibem z dobrze zapowiadającego się żużlowca stał się nie wiem czym, nie wiem jak go określić, ale poszedł w ślady właśnie Hliba. Pozycje 11, 12, 13 kontra 3, 4, 5 - w każdym przypadku moim zdaniem przewaga gości. Po zebranym opier....dzielu od Skrzydlewskiego powinno im się dziś chcieć wygrać ten mecz i każdy z nich powinien dać z siebie 100%. Jeśli pojadą na poziomie na który ich stać, jeśli Piła nie wykombinuje nic z torem, jeśli Harris nie przypomni sobie swojej dyspozycji z czasów jazdy w Coventry Bees, to wtedy innego wyniku niż wygrana Łodzi nie przewiduję. Mimo, że kurs z ziemniaka, to jednak po odjęciu podatku mam to 1.90 i biorę z pocałowaniem ręki.

Otrzymane punkty reputacji: +50
Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Ekstraliga. 16:00.
#55 - Unia Tarnów - GKM Grudziądz
Typ: Unia Tarnów @ 1.50 - Unibet ✅✅✅
#56 - Unia Tarnów - GKM Grudziądz
Typ: Unia Tarnów -6.5 @ 2.10 - Unibet ✅✅✅
#57 - Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
Typ: Falubaz +12.5 @ 2.00 - STS ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Przerwana seria minusów i całkiem udana żużlowa niedziela. Mam nadzieję, że jak najmniej osób zdążyło zagrać Start... prawie wygrali :cwl: :facepalm:

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
#58 - Polonia Piła - Motor Lublin
Typ: Motor Lublin @ 1.95 ✅ ✅ ✅
Kursy właściwie 50/50 i faktycznie ciężko wskazać zdecydowanego faworyta. Ja jednak pójdę w stronę gości. W Lublinie jest klimat, są kibice, są sponsorzy, jest dobra jazda. Apetyt rośnie w miarę jedzenia i z wielu źródeł słychać, że w Lublinie myśli się nawet o ekstralidze. Sondują już nawet temat Griszy Łaguty, któremu za rok kończy się kara. Żeby jednak zawalczyć o wygranie Nice PLŻ trzeba dalej dokładać punkty bo rywale nie śpią. Wybrzeże, Start, Orzeł, każdy z tych klubów też chce do ekstraligi i do końca będą walczyć o jak najlepszą pozycję. Więc jest to ważny dla Motoru mecz, tak jak każdy inny. W składzie Piły jest zamieszanie, bo Harris odstawił jakiś cyrk i z przymusu wskakuje Paweł Łaguta. Kluczem do wygranej moim zdaniem będą juniorzy. Lublin ma parę, jakiej nie mają nawet ekstraligowe kluby czyli młodego Lamparta i Bobera, Piła ma natomiast dwa kevlary. Powinno być wyrównane widowisko, ale wierzę i liczę, że po 15 biegach więcej punktów będzie po stronie gości. Mecz na Polsacie Sport Extra o 14:45.

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Polska - Szwecja (Towarzyski w Poznaniu)
#59 - Andreas Jonsson - Peter Ljung
Typ: Andreas Jonsson @ 1.70 - STS ⛔ ⛔ ⛔
Memoriał Edwarda Jancarza (w Gorzowie)
#60 - Anders Thomsen - Rafał Karczmarz
Typ: Rafał Karczmarz @ 2.22 - STS ✅ ✅ ✅
#61 - Mikkel Michelsen - Adrian Miedziński
Typ: Adrian Miedziński @ 2.28 - STS ⛔ ⛔ ⛔
#62 - Grzegorz Walasek - Piotr Protasiewicz
Typ: Grzegorz Walasek @ 1.55 - STS ✅ ✅ ✅

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Dziś Ćwierćfinały IMP. Z oferty STS wybrałem sobie 3 typy póki co. Na ten ostatni turniej o 19 też powinienem coś wrzucić. Ze stawkami nie szalejcie. Jeśli kursy będą inne niż te które tu podałem to dlatego, że spadły, nie dlatego, że oszukuję czy coś. W razie czego wrzucę screena.
#63 - Adrian Gała - Sebastian Ułamek (turniej w Opolu)
Typ: Sebastian Ułamek @ 2.35 - STS ⛔ ⛔ ⛔
Zawody w Opolu gdzie w tym sezonie jeździ Ułamek. Weteran torów, wiadomo, że już powoli kroczy ku końcowi kariery, więc myślę, że występ w finale IMP byłby dla niego czymś fajnym. Gała nieoczekiwanie (jak dla mnie) mocne występy w Nice PLŻ, ale uważam, że decydować będzie tu znajomość toru i lepszy wynik osiągnie Ułamek. Kurs zachęca.
#64 - Oskar Fajfer - Wiktor Lampart (turniej w Krośnie)
Typ: Wiktor Lampart @ 1.85 - STS ✅ ✅ ✅
Fajfer załatwił ostatnio mecz Wybrzeżu, które przegrało 44:46 w Gnieźnie. Fajfer 0, t, 0 i potem już nie pojechał. Skoro na lidze, na najlepszym sprzęcie pojechał taką padlinę to nie wróże wielkiego sukcesu w Krośnie. Myślę, że Lampart miał w swojej karierze okazję trenować w Krośnie, bo to przecież ośrodek niedaleko Rzeszowa skąd pochodzi a i również Lublina gdzie obecnie jeździ. Do tego dodam jeszcze fakt, że Fajfer musi zapylać do Krosna z Gdańska lub z Gniezna, a Lampart ma na stadion właściwie rzut beretem.
#65 - Tobiasz Musielak - Damian Baliński (turniej w Rawiczu)
Typ: Damian Baliński @ 2.00 - STS ✅ ✅ ✅
Zawody w Rawiczu gdzie obecnie występuje Baliński. Do Rawicza na pewno zjadą tłumy z Leszna żeby wspierać swoją legendę, więc będzie dla kogo się ścigać. Musielak owszem, również leszczynianin, ale na chwilę obecną jednak przeciwnik, a dla niektórych nawet zdrajca. &quot;Tofik&quot; fatalny występ w ekstralidze, 3 punkty w 4 startach. Baliński w ostatniej kolejce natomiast 9 punktów w meczu na szczycie w Opolu. Stawiam na Balińskiego po dobrym kursie.

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Zagrałem jeszcze takie coś, wiem, że &quot;po fakcie&quot; mogę sobie wsadzić, wstawiam tylko w ramach ciekawostki. Jak sami widzicie godzinę na kuponie, ledwo zdążyłem zagrać, nie wspominając już o wstawieniu na forum. Oczywiście do statystyk tematu nie będę tego liczył.
Udany dzień, gdyby nie Ułomek byłoby mega fajnie.

Gucci Mane 30,2K

Gucci Mane

Forum VIP
Mi spodobało się w STS-ie, bo Unibet oczywiście nie raczył nic wystawić oprócz zakładów na zwycięzcę, takie o to coś. Zawody Speedway of Nations (półfinał) o 19.
#66 - Kai Huckenbeck poniżej 10.5 @ 1.80 - STS ⛔⛔⛔
Lubię tego gościa i na codzień mu kibicuję, bo chciałbym żeby speedway w Niemczech się rozwijał, ale dziś jestem tu żeby zarobić kasę, a nie martwić się o przyszłość żużla. STS wyskoczył z taką linią, moim zdaniem zbyt wysoka. Rozumiem, jedzie &quot;u siebie&quot;. Poszperałem i znalazłem ostatnie występy Huckenbecka w Teterow. Jakiś turniej Auerhahnpokal w czerwcu rok temu, 5 punktów w 5 startach. We wrześniu rok temu GP Niemiec 4 punkty w 5 startach. Także to nie jest tak, że Teterow to &quot;domowy&quot; tor Kaia, tak jak np. dla Pavlicia tor w Gorican. Buki chyba uznały, że jest inaczej. Wiadomo, jakieś punkty na ogórkach-kevlarach przywiezie, ale jedzie zbyt wielu kozaków, żeby tak wysoki wynik szarpnął.
#67 - Słowenia mniej niż 13.5 @ 1.90 - STS ⛔⛔⛔
Reprezentacja Słowenii w osobie Mateja Zagara. Trochę podśmiechuję, ale generalnie dobrze, że żużel się tam rozwija i młodzi dostają szanse w takich turniejach. Na pewno jest to dla nich coś dużego. Jednakże nie spodziewałbym się po Ivaciciu czy Skorjy punktów. Może doparowy Zagara przywiezie jakiś punkt na Manzaresie, ale też wątpię. To oznaczałoby, że Zagar musiałby tak naprawdę przywieźć 14 punktów czyli stracić tylko 1. A przecież w każdym biegu będzie miał kozaków za rywali. Różnie z jego formą, zobaczymy jak będzie, w każdym razie ja wybieram under 13.5 drużyny Słowenii.
Jeszcze jakiś typ wstawię do popołudnia.

Do góry Bottom