>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway Grand Prix (4) Danii - Kopenhaga. 5 czerwca 19:00

Status
Zamknięty.
robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Zetterstroem - Protasiewicz - 1 @ 1,72 ✅
Jonsson - Lindgren - 1 @ 1,45 ✅
Unibet
Hancock - Lindgren - 1 @ 1,66 ⛔
Bet365
Protasiewicz - 1-8 - NIE @ 1,27 ✅
Milenium
Dzisiaj jak widać skupiam się na grze przeciwko Lindgrenowi i Protasiewiczowi. Pierwszy typ może dość ryzykowny, bo Zorro po raz pierwszy wystartuje w Kopenhadze, ale mimo wszystko nie daję dużych szans Protasowi. Mając w perspektywie derbowy pojedynek z Gorzowem, raczej nie powinien szaleć w Danii. Zresztą już narzekał na tor. Dalej dwie pary z Lindgrenem, który w ubiegłym roku wypadł tutaj blado. Poza tym jego aktualna forma mnie nie przekonuje. Co innego Jonsson i Hancock, który dobrze czuje się na duńskim torze. Na koniec typ z Milenium. Może komuś się przyda do zamknięcia kuponu, bo wtedy warto to dać. Wg mnie kurs na to zdarzenie jest zbyt wysoki.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Najlepszy z Polaków - Tomasz Gollob 1.90 Expekt
Już dziś wieczorem czwarte Grand Prix tym razem na torze w Kopenhadze. Otóż kto będzie najlepszy z Polaków dziś ? Startują oczywiście Tomasz Gollob, Jarosław Hampel, Rune Holta i w zastępstwie za Emila Sajfutdinowa wystąpi Piotr Protasiewicz. Od razu zacznę że Piotrek nie zwojuje to nic specjalnego, wczoraj po treningu już narzekal na tor. Rune Holta nie lubi tego toru, słabo tu jeździ i także nie spodziewam się dobrego wyniku. Gollob czy Hampel ? Jarek niewiadoma co do tego GP bo nie startował na tym torze ale już Gollob w ostatnich sezonach spisywał się tu świetnie bo zajmował 1,3 i 4 miejsce także jak najbardziej stawiam na najlepszego naszego żużlowca. Polecam !!!
Fredrik Lindgren ( Czy będzie w półfinale ) - NIE 1.85 Expekt
Już dziś wieczorem czwarte Grand Prix tym razem na torze w Kopenhadze. Drugim z pewniejszych typków jest że Fredrik Lindgren nie znajdzie się w półfinale. Lidngren nie najlepiej spisuje się na tym torze. Rok temu zajął tu ostatnie miejsce, zaledwie 3 pkt na koncie, a przed nim byli m.in Harris, Nicholls czy Ułamek. Dwa lata temu kolejny fatalny występ i przed ostatnie miejsce znów na koncie 3 pkt. Mimo że ten sezon w GP ma lepszy to jednak nie wierzę aby nagle ten tor mu spasował, lepsi od niego według mnie powinno być 3 duńczyków a kto wie może i 4 Madsen, Crump, Gollob, Hampel, Hancock i jeszcze są przecież Holder czy Jonsson. Także moim zdaniem dla niego dziś miejsca w półfinale nie ma. Polecam !!!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ja pobrałem zakład w Ladbrokes że Hampel nie wejdzie do półfinałów po 2.50. Nie ma się co oszukiwać, Hampel na sztucznych torach do tej pory nie istniał. Jest wysoko w generalce ale główna tego zasługa to Leszno i Praga - dwa jego ulubione tory. Teraz Kopenhaga, Toruń, Cardiff czyli prawdziwy test. Zwłaszcza że na jedynym w tym sezonie sztucznym torze pojechał słabiutko, 13 miejsce. Hancocka i Jonssona też pobrałem. Nieco więcej napisałem na swoim blogu, zapraszam :)
Jonsson - najlepszy ze Szwedów, Gollob z Polaków też bardzo fajne zakłady.

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Analizuję sobie SGP 2010 w tym roku i w moim mniemaniu jest to specyficzny rok dla uczestników tego cyklu GP. Co roku po pierwszych turniejach mogliśmy się spodziewać zawodnika, który będzie się liczyć w końcowej klasyfikacji. Ale w tym roku walka jest szczególnie zacięta. Każdy w biegu może przegrać z każdym. Nawet Ci, którzy mieli być tłem dla starych wyjadaczy cyklu GP walczą z powodzeniem. Dla kibiców czarnego sportu to tylko dodatkowa atrakcja podczas oglądania transmisji tv.
Dzisiaj Kopenhaga. Nie przez wszystkich lubiany tor. Ale też tor, który swoją specyfiką dostarcza jeszcze więcej emocji, a co za tym idzie niewiadomych. Spodziewam się dzisiaj walki do samego końca przez całą stawkę zawodników. Spowodować taki stan może tylko jedno: nikt nikomu dzisiaj nie odpuści a o każdy punkt będzie bardzo ciężko. Dlatego odważyłem się zagrać na Tomka Golloba poniżej 11 pkt
Nie oznacza to, że nie znajduje się w gronie moich faworytów do zwycięstwa. Jednak bój o awans do półfinału będzie ciężki i to że Tomek pogubi punkty jest niemal pewne.
Dodatkowo zdecydowałem się zagrać pojedynek w parze Andersen - Madsen typ na Andersena. Hans lubi ten tor, odnosił w Parken sukcesy. To dla mnie taka tykająca bomba zegarowa, która kto wie czy dzisiaj nie eksploduje. No cóż, Leon ostatnie dni to naprawdę rewelacja. Wychodzi mu wszystko i wszędzie. Ale czy start w GP możemy przyrównać do jakiejkolwiek innej imprezy na świecie? Myślę, że jednak nie. Oczywiście jak każdy debiutant będzie starał się z całych sił aby osiągnąć jak najlepszy wynik. Jednak w parze z Hansem raczej bez szans.
Tomasz Gollob typ poniżej 11 pkt bet365 kurs 2.10 wynik 9 pkt (3,1,0,2,3) ✅
Hans Andersen - Leon Madsen typ Hans Andersen bet365 kurs 1.50 wynik punkty 10 - 3 ✅

kkazz 9

kkazz

Użytkownik
kurcze akurat za te dwie pary to bym sobie reke dal uciąć ????
Hampel dziś bedzie lepszy.Greg jeżdzi w kratke :;/: widac to lidze polskiej,dziś bedzie tak jak w Lesznie,Hampel ma lepszy sprzęt ????

Madsen sie rozjezdził i dziś bedzie to chciał udowodnić przed własną publiką ????

elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
Tobet Jeden na Jednego! 8 par do typowania.

Stawka 5 zł kurs 157.25

Nicki Pedersen - Tomasz Gollob H(0.0 - 0.5) 1 1.80
W finale może być różnie, obaj mogą nawet wygrać, ale wierzę w lepszą jazdę Duńczyków &quot;u siebie&quot;.

Jarosław Hampel - Greg Hancock H(0.0 - 0.5) 2 1.90
Mam nadzieję, że Jarek zostanie mistrzem świata, ale tym razem górą będzie większe doświadczenie Hancocka.

Andreas Jonsson - Fredrik Lindgren H(0.0 - 1.5) 1 1.85
Większość zapewne zgadza się co do tego typu, handi rozsądne, Jonsson na pewno jest w stanie zgromadzić 2 pkt więcej od Lindgrena.

Rune Holta - Chris Holder H(0.0 - 0.5) 1 2.00
To jest mój typ na &quot;małą niespodziankę&quot; H2H bo więcej argumentów sportowych przemawia chyba za Holderem... Zobaczymy.

Hans Andersen - Leon Madsen H(0.0 - 1.5) 1 1.90
Chyba jednak doświadczenie przed młodością i talentem w tej parze.

Chris Harris - Magnus Zetterstroem H(0.0 - 0.5) 1 1.95
Tu może być też różnie, a trzeba było na coś się zdecydować. Bombera lubię trochę bardziej i dlatego życzę mu sukcesu w tej parze ????

Piotr Protasiewicz - Tai Woffinden H(0.0 - 0.5) 1 1.72
Podobnie jak powyżej nie mam racjonalnego uzasadnienia, Tai ma jeszcze czas na sukcesy dlatego liczę, że Protas wykorzysta okazję i zaprezentuje się trochę lepiej.

Kenneth Bjerre - Jason Crump H(0.0 - 0.5) 1 1.95
Crumpi wiadomo, historia itd. ale ten sezon po prostu nie jest jego, w przeciwieństwie do Kennetha, który jedzie &quot;u siebie&quot; i jeszcze do tego jako lider... Jeśli się nie spali psychicznie to będzie lepszy.

Oczywiście typy niekiedy ryzykowne, no ale to jest sport, nie? ????

gaga 10

gaga

Użytkownik
Po 4 seriach znakomicie radzą sobie Andreas Jonsson i nasz Jarek Hampel! Mają po 11 punktów i myślę, że pierwsza wygrana Hampela w Grand Prix jest bardzo realna. Gollob na razie bez rewelacji, ale jest nadal szansa na półfinał. Pozostali Polacy bardzo słabo.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Do obstawienia to GP było na prawdę trudne, tak jak się spodziewało wielu Jonsson jechał bardzo dobrze, Bjerre także i Gollob. Ale zawiódł Crump, Pedersen, Lindgren pojechał nieoczekiwanie dobrze. Przede wszystkim zaskakujące były niektóre wyniki biegów. Pola startowe miały bardzo małe znaczenie, liczył się starty i pierwszy łuk.
Ale najważniejsze HAMPEL wygrywa. Należało mu się i ten sezon może należeć do niego. Ale GOLLOB znów świetnie, znów nie najlepiej zaczął, do końca walka o półfinał, szczęście że Holder się przewrócił i ładna jazda w finale.
No w tym roku w końcu Polak może sięgnąć po IMŚ, bo wydaje się że o to chyba będą walczyć tylko Gollob, Hampel i Bjerre. Reszta na prawdę dużo odstaje, gdyby Jonsson nie miał takiej straty też byłby mocny.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Kapitalne GP! Wielkie brawa dla Hampela. Zrezygnował z finału MPPK, aby wcześniej pojechać do Danii i dobrze się przygotować. Jak widać opłaciło się. Jarek zmiażdżył wszystkich. Super, że Gollob drugi. Mam nadzieję, że w Toruniu powtórzą ten sukces i obaj znajdą się na podium. Dla mnie zaskoczeniem była niezła postawa Harrisa. Zawiódł Hancock. To już nie jest ten Herbie sprzed lat. Słabiutko Pedersen, Madsen też nie zaskoczył. Protas zgodnie z przewidzeniami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom