>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway Grand Prix (3) Czechy - Praga, 12 maja 19:00

Status
Zamknięty.
ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Według mnie bet365 wystawił ciekawe pary i można zagrać np:
Gollob - Holder: kangur wygrał w Lesznie ale co z tego on zawsze ma gdzieś jakiś przebłysk a potem kończy w generalce poza podium. Gollob jeździ bardzo stabilnie i patrząc na jego dorobek punktowy po dwóch GP które powinny być dla niego najtrudniejsze (nowa zelandia to wielka niewiadoma a Leszno to królestwo Jarka) jest według mnie głównym kandydatem to mistrzostwa.
Crump - Bjerre: wszyscy pojeżdżają Jasona i słusznie bo za specjalnie nie jeździ ale no ludzie nie upadł tak nisko jeszcze, żeby go zestawiać z Bjerre. Bardzo ładny typ.
Hancock - Pedersen: no i właśnie o to chodziło, słabszy występ Grega w Lesznie i już buki go nie zestawiają z Jarkiem i Tomkiem gdzie typowanie było naprawdę trudne tylko zeszli poziom niżej na Nickiego. Ja rozumiem, że Nicki prezentuje ustabilizowaną formę itp ale już wielokrotnie się przekonałem, że nie stawianie na Grega to strata kasy. Gdyby się od początku zeszłego sezonu stawiało konsekwentnie na Grega to by się było milionerem.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Tomasz Gollob TOP3 2.15@tobet ✅
Jeden z najbardziej ulubionych torow Tomka, forme ma aktualnie naprawde dobra i dla mnie jest glownym faworytem do wygrania dzisiejszego GP
Kolejny ciekawy typ w tobet to wygrana Tomka w 10 biegu. 1 Pole startowe, srodek zawodow, przelozenia powinny byc juz dopasowane koncertowo, jesli pogoda bedzie dobra, dla mnie pewne zwyciestwo Tomka w tym biegu
10th Heat Winner (riders)
Tomasz Gollob ✅
2.10

Andreas Jonsson
3.00
Bjarne Pedersen
4.25
Chris Harris
8.00
EDIT: Tomek w tym biegu jednak startuje z drugiego Tobet wprowadzil mnie w blad, jednak i tak uwazam, ze spokojnie wygra ten bieg

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
W swoim pierwszym poście na temat tego GP trochę opisałem postawę Hansa Andersena.Tam zagrałem przeciwko niemu w parze z Gollobem.Jednak znalazłem ciekawy według mnie typ w którym Hansio będzie musiał się trochę jednak wykazać,a że w tej Pradze kiedyś tak mu dobrze szło,to za niską stawkę już zostało zagrane przeze mnie;):

Andersen awansuje do półfinałów @5,00 Bwin⛔⛔9 msc

S 202

szymontom

Użytkownik
Spotkanie. Antonio Lindbäck - Chris Harris Czech Grand Prix
Typ.1
Kurs.1.80
Bukmacher.Tobet
Data.12.05.2012 g.19.00
Analiza.

Dzisiaj na torze Marketa w Pradze zostanie rozegrany 3 turniej tegorocznej edycji GP,a ogolnie zawodnicy scigac sie beda tutaj po raz 16...Liderem cyklu po 2 turniejach jest Jaroslaw Hampel ktoty zgromadzil 33 punkty,a za nim plasuja siezs takim samym dorobkiem punktowym po 31 punktow Tomasz Gollob i Greg Hancock.Nas jednak interesuja inni zawodnicy a mianowicie Szwed Antonio Lindbäck i Anglik Chris Harris.Szwed jak dotad uzbieral 17 punktow(Nowa Zelandia-13 pkt i Leszno -4 pkt) i jest na 8 pozycji,natomiast Chris Harris uzbieral punktow 8 (Nowa Zelandia-5 pkt,Leszno-3pkt) co daje mu ostatnia pozycje w cyklu Grand Prix.Tak wiec jak widac,w obu turniejach lepszy byl zawodnik na ktorego dzisiaj stawiamy czyli Antonio Lindbäck.W ostatnim turnieju w Pradze lepszy takze byl Szwed ktory zajal 12 miejsce z 6 pkt,natomiast Anglik Chris Harris byl 14 z 3 pkt.Tak wiec wszystko wskazuje,ze to Szwed dzisiaj bedzie lepszy i jesli do tego wszystkiego dodamy,ze Anglik prezentuje ostatnio fatalna forme i we Wlokniarzu zostal zastapiony przez K.Bjerre i w dodatku sam glosno mowi,ze ma problemy sprzetowe i ze tor w Pradze nie nalezy do jego ulubionych to nie pozostaje nam nic innego jak postawic na wygrana w tej parze Szweda Antonio Lindbäcka.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
GP Czech Zwycięzca 3 biegu? Greg Hancock @ 1,65 Sportingbet ✅ :grin:
Pierwszy typ na wygraną w trzecim biegu Grega Hancocka. Herbie jedzie z pierwszego pola, praktycznie na początku zawodów pojedzie tylko krawężnik. Greg ma atomowe starty także nie ma opcji że przegra z kimś start. Rywalami są od krawężnika Bjerre, Lindgren i Bjarne Pedersen. 3 bieg także może być już lekko odsypane więc na trasie Herbie sobie spokojnie poradzi. Rywale nie najmocniejsi także nie widzę innej opcji niż 3 punkty dla Mistrza Świata.
Andreas Jonsson TOP 3 NIE @ 1,50 Unibet ✅ ostatnie miejsce ????
Drugi typ na brak podium dla Jonssona. Andreas nie jest w najwyższej formie w tym roku, na pewno to nie jest to co prezentował rok temu. Dzisiaj ma trudne biegi, i o punkty będzie szalenie ciężko, z obliczeń mi wyszło że AJ zdobędzie po rundzie zasadniczej ok 8-10 punktów, jednak bardziej skłaniam się do niższego pułapu. O podium będzie mu o tyle ciężko bo zarówno Gollob jak i Hampel doskonale czują się na Markecie w Pradze. Do tego Hancock też potrafi tutaj jeździć. Crump przeważnie notuje tu dobre wyniki, Tomek Lorek mówi że w Pradze nie warto się ścigać bo tu królem i tak jest Crump, no i coś w tym jest. Emil ma trudne biegi z łatwych pół startowych, a z trudniejszych pół ma łatwych rywali. Także Emil też będzie się liczył. Holder który jest w doskonałej formie. Groźny będzie Nicki Pedersen. Także jest bardzo dużo chętnych na podium a według mnie Jonsson do tego grona się nie zalicza.
Antonio Lindback - Chris Harris 1 @ 1,80 Tobet ✅ 9-6 (8m - 12m)
Ostatni typ Murzynek konta Bomber. Harris ma problemy sprzętowe i dlatego gram przeciwko niemu, ze wstępnych obliczeń wychodzi mi od 2-4 punktów także myślę że szału nie będzie. Antonio walczy w każdym biegu do upadłego, bieg pomiędzy tymi zawodnikami spokojnie wygra Szwed, także do tego ma łatwy drugi start i tam powinien 3 przywieźć. W klasyfikacji generalnej Harris jest ostatni z 8 punktami, Antonio walczy o tap 8 obecnie ma 17 punktów. Dla mnie 1 bo Harris jest poprostu słaby w tym roku.

psm 921

psm

Użytkownik
Bjarne Pedersen - Josef Franc 1 1,34
Nicki Pedersen - Kenneth Bjerre 1 1,47

Emil Sajfutdinov - Chris Harris 1 1 ,23

ako 2,42
tobet

Nie wiem skad im sie te kursy pobraly ale fajnie... Tak jak ktos napisal wczesniej,Jozek jak cos zdobedzie to tylko po wykluczeniu albo defektach innych,oby jednym z innych nie byl Bjarne;)
Nicki wyborna forma,&quot;latwe&quot; biegi na poczatku i sadze ze spora szansa na pudlo dzisiaj,a kurdupel Bjerre wiadomo jak jezdzi w tym sezonie.. Przy okazji typ ktory sie powtarzal dzis parokrotnie,mianowicie na Powera ze bedzie najlepszym Dunczykiem to pewka dnia po takim kursie.
No i Emil,wygral tu przed rokiem,Bomber nie ta liga
4th Heat Winner-Nicki Pedersen 1,70 tobet
Harris,Pedersen,Ljung,Franc-tak wyglada stawka tego biegu,jesli sie nic nie stanie Power nie ma w tym biegu przeciwnika,zwlaszcza w sytuacji sprzetowej Anglika o ktorej wspomnial dawid

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Grand Prix Praga
Lindbaeck - Hampel + Franc - Harris ako @1,82 sportingbet 10j
Obstawiam dziś na 1-4 Hancock Hampel Gollob Crump w półfinałach będą też Harris Nicki Andersen i 8 do brydża to będzie loteria z zapewne 7pkt może Kenio może Holder może Lindgreen Jonsson zobaczymy.
Dziś za idealną parę widzę to co wystawił sportingbet. Harris wszyscy piszą o problemach sprzętowych, a ten chłop przez 3h testował motorki w Rawiczu i dziś powalczy w półfinale.
Hampel źle wylosował ma brzydkie pola w pierwszym swoim starcie trudnych rywali, ale i właśnie ale Lindbaeck dziś nie pojedzie. Tor będzie twardy i śliski, a on na takim nie ujedzie. Duża nie będzie ciągła będzie jedna ścieżka, a on jest typem walczaka który zamiast bronić pozycji je traci.
Dorzucam jeszcze zwyciężców biegów:
8 - Hans Anderssen
10 - Tomasz Gollob

kursy ok 2,50 i 2,00 zależy od buka u jakiego zagracie...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom