Batchelor powyżej 6 B365 @1,95
6...
Troy jest w formie, zaczyna z pola A, pierwszy wyścig i już liczę na jego 3 oczka. Później jedzie z B, po lewej Hancock raczej poza zasięgiem po prawej Szwedzi AJ i THJ, na nich może spokojnie 2 oczka przywieść. 3 i 4 seria bardzo trudna, bo najpierw pole C, a następnie D z takimi asami jak Hampel, K.K, i Nicki. Wszystko się rozstrzygnie w ostatniej serii w, której znowu liczę na punkty kangura. Janowski czy Millik do pokonania do tego Woffi z pola C.
Myślę, że 6 oczek spokojnie przekroczy.
Harris poniżej 6 B365 @1,83
5
Harris dla mnie to outsaider, sfarcił w Wawie, coś tam pojechał w Tampere, koniec basta. Ten zawodnik nie nadaje się do
GP od kilku lat jest tam tylko zapchajdziurą i jak to mówił prezes Wilczyński obsraj_nogą. Dziś na twardym, podobnym do "polskiego" torze nie ujedzie za dużo.
Zagar poniżej 8,5 Sts @1,75 (@1,54)
8
Linia zdecydowanie za wyskoa. Ja bym ją ustawił na poziomie 7. Jest 8,5 czyli o jakieś 1,5 dla mnie zadużo. Kurs jak to w ziemniakach niewysoki, ale ja skorzystam. 5-8 oczek zdobedzie, ale 9+ nie sądze! Buk zasugerował się zwycięstwem w Wawie, nic bardziej mylnego.
Doyle powyżej 7 B365 @1,95
7...
Jason czarny koń
GP dla mnie. Doświadczony, późno zapukał do bram
GP, ale jeździ co najważniejsze równo. Dziś liczę na jego fajny występ, stać go na półfinał i myślę, że się tam zamelduje. Z zawodników takich jak Szwedzi, Zagar, KK, Janowski, Holder, Batch, MJJ, jeździ najrówniej więc powinien spokojnie uciułać 8+ oczek i wjechać do półfinałów.
MJJ równe 6 @6,5
B365
MJJ poniżej 6 @3,0
4
Najgorsze losowanie z możliwych C, D, C. Wyścig nr 7 w jego 2 serii będzie kluczowy. Zakładam, że w 1 serii nie przywiezie więcej niż 1pkt (np. na Harrisie), a w drugiej serii albo zrobi 2-3 oczka i zawody się dla niego ułożą albo zrobi znowu 0-1pkt. i zacznie się kombinowanie, zmiana motoru, nerwówka i znowu pole C, zawali i będzie miał po 3 seriach np 2 pkt i po zawodach. W 2 serii jedzie z D, ale z Woffim i Nickim. Mieć Pedersena po lewej to nic fajnego, nie liczyłbym na to że Dzik potraktuje ulgowo swojego rodaka. Myślę, że kurs 3,0 zacny tym bardziej po tym co pokazał Duńczyk w lidzę polskiej. Podpórka na równe 6 zagrana.
Hancock wygra 14 wyścig @1,9
B365 :minus Janowski brawo
Harris, Janowski, Zagar, co tu dużo mówić. Tylko wygrać.