Buki juz mnie wiecej ogaraniaja o co tu chodzi wiec ciezko powoli cos znalesc
T.Woffinden 1-8 @1.35
M.Vaculik 1-8 @1.5
B.Zmarzlik 1-8 @1.4
AKO: @2.49 sts
To są zawdonicy, ktorzy sa obok Doyla i Fredki w najlepszej dyspoczyji z calej stawki zdziwie sie jak ich nie bedzie w 8. Fredka po kursie 1.15 czy Doyla po 1.2 troche sie nie oplaca tym bardziej ze Fredce cos tam sie stalo w Poniedzialek w Anglii a Doyle wczoraj nie zachwycil mnie w SBP. O Bartka i Taia sie nie martwie wcale Martin jedynie potrafi zlapac ostatnio jakies wykluczenie itp ale wg mnie to są zawodnicy, ktorzy odstaja poziomem od reszty stawki.
Najlepszy z Polakow: Bartosz Zmarzlik @2.021 iforbet Kraksa w wyscigu 17 troche usatwila sprawe, gdyby nie to bylaby szansa na polfinal.
Co tu duzo gadac aktualnie w najlepszej formie z naszych w ostatnich tygodniach i najlepsze losowanie gdzie Janos i Piotrek beda mieli problemy zeby wejsc do top 8. Jedynie Dudek moze cos tutaj napsuc ale Bartek jest w duzo lepszej dyspozycji.
Matej Zagar - Piotr Pawlicki 1 @1.85
Fredrik Lindgren - Anotonio Lindbeak 1 @1.35 uff ????
AKO: @2.5 Unibet
Matej dzisiaj z numerem 1 a Piter z 12 takze duzo lepsze losowanie. Sloweniec ostatnio fajne wystepy w Szwecji i na pewno bedzie chcial zmazac plame po ostanim
GP. Piotrek ostatnio to szkoda gadac. Co do Szwedow to nie ma co sie rozpisywac jesli Fredka jest zdolny do jazdy to spokojnie to wejdzie. Predator i jego forma pozostawiaja wiele do zyczenia
Emil Syafutdinov - Maksim Bogdanovs 1 @1,43
Tai Woffinden - Greg Hancock 1 @1.37
Fredrik Lindgren - Antonio Lindbeak 1 @1.29
AKO: @2.53 Betsson
Ja rozumiem ze to tor Maksima ale to jest niestety zawodnik pierwszoligowy. Emil to scisly top i bedzie bil sie dzisiaj conajmniej o polfinaly. Maksim jak zdobedzie 5-6 pkt to bedzie dobrze. Greg pomimo ze na tym torze osiagal swietne wyniki to wg mnie jest kompletnie bez formy w przeciwienstwie do Taia. Fredka jak wyzej podbijam kurs.
Jason Doyle under 13pkt/Dokladnie 13pkt @1.66 Ladbrokers
Piotr Pawlicki under 7pkt/Dokladnie7pkt @1.66 Ladbrokers
Chris Holder under 7pkt/Dokladnie 7pkt @1.66 Ladbrokers
Jason jedzie dobrze ale linia mocno przesadzona. Ja tu widze kilku inncyh zawodnikow, ktorzy predzej zrobia ta linie. W takiej stawce to Jason zrobi w okolicach 10pkt tutaj wystarczy ze zlapie gdzies 2,2 i wchodzi.
Oboje Chris i Piter kompletnie bez formy. Chris to nawet 7 pkt w lidze nie robi ostatnio a co dopiero w
GP. Piotrek ma beznadziejne losowanie i nie wroze mu dzisiaj dobrego wystepu tym bardziej ze jego forma pozostawia wiele do zyczenia.