cibeles
Użytkownik
Nad hasłem, że GP w GWLKP jest nie do obstawiania, to się nawet nie warto pochylać. Ciekawie rozwija się dyskusja w kierunku Jankesa i ja przyznam stoję po stronei malkontentów. Zauważyłem, że większość userów, których szczerze cenię za wiedzę żużlową, już od conajmniej 3 GP szuka betów w stronę Grega. Idzie to dość tępo i chociaż nie twierdzę, że akurat dziś nie bęzie to ten dzień, że się przełamie, to generalnie sądzę, że czasy Jankesa już się kończą...
Dawid piszesz, że 1,40 z Iversenem to mało ?? Szanuję Twoje zdanie, ale według mnie na obecne okoliczności to jest akurat to, co można zaproponować. Jak ktoś gdzieś widzi szanse Jankesa, to pogra w jego stronę, ja sam poszukałem Duńczyka.
Pozdrawiam wszystkich normalnych i nienormalnych też ;-)
Miłego oglądania !
I jeszcze jeden ode mnie
PUK - EMIL za 1,85 w milenium - bez zbytnich argumentacji - forma, forma i jeszcze raz forma ostatnich dni.
Dawid piszesz, że 1,40 z Iversenem to mało ?? Szanuję Twoje zdanie, ale według mnie na obecne okoliczności to jest akurat to, co można zaproponować. Jak ktoś gdzieś widzi szanse Jankesa, to pogra w jego stronę, ja sam poszukałem Duńczyka.
Pozdrawiam wszystkich normalnych i nienormalnych też ;-)
Miłego oglądania !
I jeszcze jeden ode mnie
PUK - EMIL za 1,85 w milenium - bez zbytnich argumentacji - forma, forma i jeszcze raz forma ostatnich dni.