>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Speedway Grand Prix 2013 (3) Gothenburg, 4 maja 19:00

Status
Zamknięty.
M 49

mrbuu

Użytkownik
Do usunięcia:
@coolmen7
Pytałem o to w dziale o zasadach rozliczania i soltysiao mówi, że w Sportingbecie liczą się wszystkie biegi łącznie z półfinałami i finałem.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź. Ale co nie zmienia, że i tak te u 10,5 nie wygląda źle. Jarek aby zdobył 11 pkt to dla mnie musiałby tutaj zająć miejsce na podium. No ale zobaczymy...

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dzięki za odpowiedź. Ale co nie zmienia, że i tak te u 10,5 nie wygląda źle. Jarek aby zdobył 11 pkt to dla mnie musiałby tutaj zająć miejsce na podium. No ale zobaczymy...
A dlaczego na podium? Zrobi 11pkt w fazie zasadniczej i potem w półfinale może zająć ostatnie miejsce i tyle będzie. A równie dobrze, może z 7pkt wejść do półfinału, a tam zrobić 2 i w finale nawet nie przekroczyć tej linii 10,5.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Niels Kristian Iversen TOP 8@2,20 Bwin
✅

Świetny bet od levego, aż musiałem odświeżyć swoje konto w tym buku i wpłacić kasę. Jak już levy42 wspomniał, Niels Kristian mile nie wspomina Ullevi, ale jak mówi Marek Cieślak, jeśli zawodnik jest w gazie to tor nie ma znaczenia. PUK od początku sezonu właśnie w takim gazie jest. Świetne wyniki w każdych zawodach, kręci się koło kompletu. Dziś nie najlepszy numer startowy, ale w półfinałach powinien się znaleźć bez problemu. Polecam również.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
A dlaczego na podium? Zrobi 11pkt w fazie zasadniczej i potem w półfinale może zająć ostatnie miejsce i tyle będzie. A równie dobrze, może z 7pkt wejść do półfinału, a tam zrobić 2 i w finale nawet nie przekroczyć tej linii 10,5.
No to przeczytałbyś posta na poprzedniej stronie. Dla mnie ma za ciężkie biegi aby zdobyć 11 pkt w fazie zasadniczej, tutaj widzę 8-9 pkt, a oby mniej. Dopiero awans do finału da mu przekroczenie tej granicy, taki jest mój typ, ale wiadomo może walnąć 5x3 i po sprawie. To sport także...

Edit: Co do tego typu Iversen półfinał 2.20 Bwin , to na to, że jego nie będzie w półfinale Betgun daje 2.20 także jak ktoś chce to surebet jest. Pozdrawiam

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
To Win Heat 10 Greg Hancock 2.50 betsafe ✅
Srednia faza zawodow, tor juz w miare rozjezdzony, pierwsze wnioski powyciagane, mysle, ze to bedzie taki jeden z biegow must to win dla Grega. Jesli tylko dyspozycja dnia nie zawiedzie powinno byc dobrze. Greg z pierwszego pola, pozniej Zagar, Vaculik i Hampel. Jak dla mnie tylko Hampel moze tu zagrozic Hancockowi, ale szanse jak dla mnie ma mniej niz 50%, wiadomo jaki jest tor w Szwecji, start jest bardzo wazny, a pierwsze pole jest mocno premiowane.
Dobry kurs trzeba probowac.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Greg Hancock - Matej Zagar 1 1,70 Betsafe
Chodził za mną typ na Grega od rana aż w końcu znalazłem coś w mojej ocenie ciekawego po fajnym kursie. Widziałem Grega w niedziele i na prawdę był szybki w tej pierwszej odsłonie z Taiem przegrał dość wyrażnie ale póżniej był już szybki i gdyby nie Troy to pewnie po 13 biegach miałby na swoim koncie 11 punktów. Greg sam mówi, że jest okey więc dzisiaj powinien pojechać na swoim normalnym poziomie. Obniżył trochę loty ale dzisiejszy turniej może dać odpowiedż czy w tym roku Amerykanin włączy się do walki o medale. Zagar pierwszy raz na tym torze. Niby twardo jak w Gnieznie ale zobaczymy. Wydaje mi się, że o wynik z Bydgoszczy Matejowi będzie bardzo ciężko tym bardziej, że właśnie dzisiaj pojedzie po raz pierwszy na tym stadionie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom