radula
Użytkownik
Dla przypomnienia aktualna klasyfikacja:
ZACHĘCAM DO WSPÓLNEJ DYSKUSJI ORAZ PODAWANIA TYPÓW
Mam pytanie, gdzie mogę znaleźć typ z 1-3 miejsca?Jak już zauważyli moi poprzednicy warto zastanowić się nad tym jak zaprezentują się dwaj Duńczycy - Kildemand oraz MJJ.
I według mnie value jest w dwóch zakładach - a przynajmniej wydaje mi się że warto spróbować pograć coś takiego bo kursy zachęcające.
Oba zakłady są z opcją each-way z której można spróbować skorzystać.
Wiadomo że Tai i Grin kosmiczna forma - ogólnie Tai w całym cyklu, a Kapitan Ameryka w ostatnich turniejach GP, ale zarówno MJJ jak i Kildemand nie mają wcale złych numerów startowych - no i nie mają za bardzo trudnych biegów (poza Kildemandem - bieg 10 bodaj gdzie ma i Tajskiego i Grina).
Obaj radzą sobie w Toruniu nadzwyczaj dobrze i w tym upatruje ich szansy - ponadto obaj nadal walczą o pierwszą "ósemkę" co zagwarantowałoby im start w przyszłym sezonie w GP. Z Magicem tego wyścigu raczej nie wygrają - ale taki Holder czy Doyle są do połknięcia przy ich obecnej dyspozycji i mimo wszystko baku regularności. Jakie minusy? MJJ też niezbyt regularny, a Pająk jak wiadomo - impreza bez wykluczenia to nie impreza ????
Ale mimo wszystko próbuje zagrać:
Kildemand win @17 E/W miejsca 1-3 @5
MJJ win @29 E/W miejsca 1-3 @8
Kursy z bet365
Nie licząc 13-tego i 10-tego to Nicki jedzie w naprawdę mało wymagających biegachPedersen under 9,5 @ 1,85 STS
Pamiętajmy że STS rozlicza to na podstawie fazy zasadniczej. Moim zdaniem Nicki nie zrobi dwucyfrówki. W ostatnich dniach trochę się męczy, na motoarenie różnie z nim bywa, raz lepiej a raz gorzej. A w sobotę będzie miał z kim przegrywać. Linia punktowa ustawiona raczej dobrze, ale czuję że nie będzie to jakiś dobry występ Nickiego. 11, 8, 8, 6, 7 - z tyloma punktami kończył faze zasadniczą we wcześniejszych GP w Toruniu począwszy od 2014 roku skończywszy na 2010.