K
12
kichu-71640
Użytkownik
Widzę że mały ruch na razie w temacie:
Więc może tak, dzisiaj szykuje się beton w Rosji, podróż długa i tor mało znany dla większości. Tak jak przewidują wszyscy dominować powinni Rosjanie, chociaż ja uważam że Emil dzisiaj nie poszaleje. Warunki podobne do tych z Terenzano, przy doborze kursów nie sugerował bym się za bardzo pierwszą rundą w Gdańsku. We Włoszech dominował Woffinden, a nie jest on chimerycznym zawodnikiem więc jak ma formę to ją utrzymuje.
Moje skromne typy z Betssona (dobre bonusy teraz mają) na dzisiaj:
1. G.Łaguta - N.Pedersen - 1.55 stawka 0.5j msc 3-2
Trochę ryzykowny ale ja uważam że bracia będą sobie pomagać i razem dojdą z ustawieniami do ładu. Artiom wiadomo "król" tego obiektu, a Grisza po plamie w pierwszej rundzie ma co udowodnić.
2. A.Łauta - Emil - 2.30 stawka 0.5j
Tak jak powyżej Emil w Terenzano ostatnio bez szaleństwa, a Artiom jak powyżej.
3.T.Woffinden - Emil - 2.40 stawka 0.5j jw.
4.Janowski - Lindgren - 1.35 stawka 2j
Janowski najlepszy sprzęt ma zabrać, jeździł już na tym obiekcie, na betonie też sobie radzi a forma wysoka. Lindgren bezbarwny ostatnio, myślę że nie będzie motywacji z jego strony.
5. Povazhny - Vaculik - 2.50 stawka 0.3j
Znajomość toru po stronie Rosjanina i tyle dlatego stawka mała.
6.T.Woffinden- Pedersen -1.55 stawka 0.5j
7. Poudżukus - Lindgren -1.80 stawka 0.5j
Tor bardzo podobny do tego na którym jeździ na co dzień, do tego przeciwko Lindgrenowi (jw) powinien dać radę. Bardzo ciekawy zawodnik, może nie będzie się bił o najwyższe laury ale warto mu się przyjrzeć bo formę ma niezłą.
8.Poudżukus- Andersen - 1.50 stawka 0.5j
Do tego dubelek :
9. A.Łaguta - T. Gollob
M. Janowski - F.Lindgren - 1.74 0.5j
10. Na koniec wariat dla zabawy:
Karpov-Dryml
Ułamek-Pavlic
Poudżukus-Povazhny
Janowski-Vaculik
Gollob- Lindgren
A.Łaguta- Pedersen - AKO 17.18 stawka 0.2j
Trochę zakładów postawionych, pewien scenariusz wymyślony to teraz czekamy do wieczora.
Dramat pisany wierszem czas na dłuższąąą przerwe w obstawianiu.????
Więc może tak, dzisiaj szykuje się beton w Rosji, podróż długa i tor mało znany dla większości. Tak jak przewidują wszyscy dominować powinni Rosjanie, chociaż ja uważam że Emil dzisiaj nie poszaleje. Warunki podobne do tych z Terenzano, przy doborze kursów nie sugerował bym się za bardzo pierwszą rundą w Gdańsku. We Włoszech dominował Woffinden, a nie jest on chimerycznym zawodnikiem więc jak ma formę to ją utrzymuje.
Moje skromne typy z Betssona (dobre bonusy teraz mają) na dzisiaj:
1. G.Łaguta - N.Pedersen - 1.55 stawka 0.5j msc 3-2
Trochę ryzykowny ale ja uważam że bracia będą sobie pomagać i razem dojdą z ustawieniami do ładu. Artiom wiadomo "król" tego obiektu, a Grisza po plamie w pierwszej rundzie ma co udowodnić.
2. A.Łauta - Emil - 2.30 stawka 0.5j
Tak jak powyżej Emil w Terenzano ostatnio bez szaleństwa, a Artiom jak powyżej.
3.T.Woffinden - Emil - 2.40 stawka 0.5j jw.
4.Janowski - Lindgren - 1.35 stawka 2j
Janowski najlepszy sprzęt ma zabrać, jeździł już na tym obiekcie, na betonie też sobie radzi a forma wysoka. Lindgren bezbarwny ostatnio, myślę że nie będzie motywacji z jego strony.
5. Povazhny - Vaculik - 2.50 stawka 0.3j
Znajomość toru po stronie Rosjanina i tyle dlatego stawka mała.
6.T.Woffinden- Pedersen -1.55 stawka 0.5j
7. Poudżukus - Lindgren -1.80 stawka 0.5j
Tor bardzo podobny do tego na którym jeździ na co dzień, do tego przeciwko Lindgrenowi (jw) powinien dać radę. Bardzo ciekawy zawodnik, może nie będzie się bił o najwyższe laury ale warto mu się przyjrzeć bo formę ma niezłą.
8.Poudżukus- Andersen - 1.50 stawka 0.5j
Do tego dubelek :
9. A.Łaguta - T. Gollob
M. Janowski - F.Lindgren - 1.74 0.5j
10. Na koniec wariat dla zabawy:
Karpov-Dryml
Ułamek-Pavlic
Poudżukus-Povazhny
Janowski-Vaculik
Gollob- Lindgren
A.Łaguta- Pedersen - AKO 17.18 stawka 0.2j
Trochę zakładów postawionych, pewien scenariusz wymyślony to teraz czekamy do wieczora.
Dramat pisany wierszem czas na dłuższąąą przerwe w obstawianiu.????