>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Speedway Challenge 2014

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Heheh no właśnie miało nie być dublowania...
no nie dublujemy,dawid.400 za karę musi przeczytać cały dział żużel 10 razy do końca tygodnia i zrobić plan ramowy oraz szczegółowy:grin:

Nie no serio nie dublujemy panowie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kurwunia sorry nie widziałem posta Raduli bo jeden skasowałem (na prośbę Raduli) i pewnie ten na nowej stronie przeszedł na starą i nie widziałem, no to zrobimy że nie ma tego typu. Chociaż moim zdaniem nie powinno być tego punktu przecież nikt typu w typ nie będzie od kogoś kopiował ;) Szanujmy się, miałem w planie granie tego beta od rana ale mi forumek zamulił na godzinę i Radula mnie wyprzedził.
Levy ja mam w ignorowanych dział żużel także sorry ale nie da rady ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Oferta żużlowa jest na tyle biedna, że jeśli kilka osób poda typy, to ja nie będę specjalnie szukał czegoś, żeby tutaj wrzucić. Są tutaj na tyle ogarnięte osoby co do żużla, że myślę iż nikt nie ściąga od innych. Poza tym o nic nie gramy, więc można wyjebać ten punkt.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jestem za! w końcu każdy buduje i powiększa swój kapitał w tej zabawie także punkt do wyjebania pisałem przed Levemu ale się uparł i zostawił :razz:

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czyli robimy tak że można powtarzać, wiadomo że sami ogarnięci tutaj to nikt nie będzie kopiował od kogoś typy. Żak na zawodników też bym zostawił że można podać to samo. Kapszti dobrze pisze że choojowa oferta i ciężko się wybiera.
Niech pozostali się ustosunkują i pokasuje posty bo syf jak w dziale Ż. się zrobił :grin:

radula 5,4K

radula

Użytkownik
I tak wygram i tak to ja jestem w stanie się do tego ustosunkować hehe.
Dawid w dziale żużel teraz jest ok masz jakieś zle doświadczenia z lat ubiegłych;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom