>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway by PanFaja

P 0

panfaja

Użytkownik
Witam, nadszedł i mój czas na własny wątek. W tym wątku będę dawał moje typy jeżeli chodzi o ekstraligę żużlową, gdyż czuje się mocny w tym. Od urodzenia bardzo interesuję się tym sportem, a dokładnie mówiąc mam hopla na tym punkcie. Jak tylko pojawią się kursy na niedzielną kolejkę od razu umieszczę moje propozycje oraz opisze czemu tak, a nie inaczej. Pozdrawiam!

A 6

amstrad

Użytkownik
siema dla mnie to z kolei masakra ten cały żużel jeżdżą w koło stadionu a czasem i biegają z motorem a kibice sie podniecają tym.No ale może mnie przekonasz trafnymi analizami i będę zagladał tu .
Pozdro .

P 0

panfaja

Użytkownik
No to zaczynamy.
1# Toruń -8 pkt po 8 biegu, 2,05 (9/10), BET365 ✅
Zdecydowany faworytem dzisiejszego spotkania są gospodarze. Jak wiemy w pierwszej kolejce w Gorzowie przegrali jednak w początkowej fazie kompletnie się nie spasowali. Później już było dużo lepiej czego nie odzwierciedla wysoka porażka. Gdańsk w pierwszej kolejce wygrał u siebie dosyć wysoko z Rzeszowem który tak naprawdę poza Crumpem oraz Walaskiem nie miał nikogo kto potrafił nawiązać walkę. Jeżeli chodzi o dzisiejsze spotkanie Motoarena w Toruniu jest torem krótkim na którym można obejrzeć dużo walki. Zawodnicy z Torunia po wysokiej porażce z Gorzowem będą chcieli odkupić swe winy na własnym owalu. Posiadają bardzo mocną drużynę w żadnej z par nie ma luki. Zawodnicy czują się na swoim owalu jak ryba w wodzie. Co do Gdańska jest to drużyna na która nikt nie stawia. Nie mają szans na fazę Play Off. Tak naprawdę poza Pedersenem nikt nie nawiąże tam walki.
2# Holder powyżej 10 pkt, 1,66 (7/10), BET365 ✅
Co do drugiego kuponu Holder jedzie w parze z Wardem który w tym sezonie jak i poprzednim prezentował się bardzo dobrze (jedyny który może zabrać punkty Holderowi). Według mnie jest to najsilniejsza para która będzie deklasowała rywali za każdym razem na 5-1.
3# Tarnów, 1,90 (6/10), BET365 ⛔ (niestety remis)
Zielona Góra podejmuje na swoim owalu zespól tarnowski. Tarnów jest zdecydowanym faworytem ligi. W pierwszej kolejce rozniósł Wrocław jak chciał. Zielona Góra za to przegrała na wyjeździe w Bydgoszczy wysoko. Trzeba jednak pamiętać, że sędzia popełnił kilka błędów na korzyść Bydgoszczy. Rune Holta miał zastąpić w Zielonce aktualnego mistrza świata Hancocka jednak zawiódł na całej lini przez co stracił miejsce w składzie na rzecz Davidsona który wraca po kontuzji. Faworytem jest zespół tarnowski jednak trzeba pamiętać, że Jonsson, Protasiewicz czy znajdujący się w wysokiej formie Dudek mogą namieszać szyki Jaskółką. Ciężko mi ocenić ten mecz jednak mimo wszystko jestem za gośćmi. Głównym tego powodem jest to, że trener Marek Cieślak dokładnie zna tor w zielonce gdyż sezon temu był tam trenerem. Również Hancock przeniósł się z zielonki do tarnowa dzięki czemu zna doskonale tor i może spokojnie zdobyć nawet komplet punktów.
Reszta spotkań się dziś nie odbędzie.

P 0

panfaja

Użytkownik
No to czas na dokładniejszy opis:
Kupon nr 1:
Tak jak napisałem jedynie nawiązał walkę tylko Pedersen który zdobył 12 punktów w pięciu startach. Mecz zakończył się wynikiem 62-27!
Kupon nr 2:
Holder zdobył komplet punktów z bonusami. Jedynie raz przyjechał za Wardem z którym prezentują barwy Torunia.
Kupon nr 3:
Hancock jak na mistrza świata zdobył 14 pkt na 15 możliwych! Zaliczył jedną porażkę z juniorem z zielonki - Dudkiem. Duzers jest w mega formie 2 mecz i kolejny raz najlepszy punkt Zielonej Góry - tylko zazdrościć takiego juniora. W 14 biegu Vaculik z Tarnowa zahaczył na pierwszym miejscu hakiem o bande przez co Tarnów stracił tak naprawdę zwycięstwo. Gdyby nie jego błąd Tarnów by wygrał. Spotkanie niestety zakończyło się remisem.
Podsumowując idealnie potwierdziły się analizy, a jeden błąd Vaculika kosztował jeden kupon.
Na dziś 1,05+0,66-0,90= + 0,81.
Czekamy na kolejne mecze Speedway Ekstraligi, pozdrawiam!

Do góry Bottom