35# Piłka nożna - Liga Mistrzów
Napoli - AC Milan, Napoli over 5,5 RR + liczba kartek - over 4,5 @ 2.28 Unibet
Stawka: 50j
50
36# Piłka nożna - Liga Mistrzów
Napoli - AC Milan, Napoli RR handi (0:1) @ 1.47
Chelsea - Real Madryt, Real Madryt over 3,5 strzały celne @ 1.46
Ako: 2.15 Unibet
Stawka: 50j
57,50
Analiza:
Napoli po przegranej w pierwszym meczu musi dążyć do odrobienia wyniku. Musi ruszyć do ataku od początku meczu, a to sprzyja nabijaniu rzutów rożnych. Tak też było podczas dwóch ostatnich meczów Napoli vs Milan. Mediolańczycy zdobywają bramkę, a wtedy Napoli goni wynik i nabija sporo rożnych. W dodatku Milan pod względem rzutów rożnych jest słaby. Na początku roku grałem regularnie under RR w meczach Milanu. Teraz jest idealna okazja na to, że Napoli nabije więcej rożnych. Pograłem handi -2,5 RR (po 1.86) ale już kursy trochę poleciały, czekam jeszcze bo może się coś poprawi i dorzucę. Kursy cały czas szaleją i raz idą w góre, a raz w dół na
Unibet.
Teraz trochę statystyk rzutów rożnych.
12.04.2023 Milan - Napoli: 3:10 (
Liga Mistrzów)
02.04.2023 Napoli - Milan: 10:4 (
Serie A)
W dodatku kiedy Milan broni wyniku to mało nabija rzutów rożnych. Przykład z dwumeczu z Tottenhamem.
1. mecz 14.02.2023 Milan - Tottenham: 3:8 (wynik meczu 1:0)
2. mecz 08.03.2023 Tottenham - Milan: 6:0 (wynik meczu 0:0)
Powyższe argumenty potwierdzają, że Milan wygląda słabo pod względem rzutów rożnych. Sędzią spotkania będzie Marciniak, który nie rzuca na prawo i lewo kartek, ale kiedy mecz jest ostry i brutalny to wyciągnie kartki. Pierwsze spotkanie skończyło się chyba na 8 żk i 1 czerwonej. W rewanżach zazwyczaj widzimy więcej kartek. Linia 4,5 jak najbardziej do gry do dubla.
Dwa słowa o Realu, który jest w formie. Stwarzają sobie mnóstwo okazji i myślę, że dokończą swoją robotę na stadionie Chelsea. 4 strzały celne dla Realu? Myślę, że bez problemu. w
LM w tym sezonie średnio nabijają po 7,6 strzałów celnych/mecz. W pierwszym meczu zdołali oddać aż 9 celnych strzałów na bramkę. W rewanżu chcę tylko 4.