>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spóżńione live

kronos 0

kronos

Użytkownik
Wczoraj wieczorem zauważyłem ciekawą i potencjalnie zyskowna sytuację . Afrykańska LM CAF , mecz ES Setif - Al-Merreikh , buk Bet365 . Obstawilem ten mecz w okolo 30 min(1:1) że padnie over 2.5 bramki. w miarę upływu czasu patrzac czasem na ten mecz , zacząlem sie zastanawiać czy dobrze zrobiłem bo straszną chałę grali . W końcu około 80min(wg bet365) postanowiłem zaznaczyć ten mecz w aplikacji flashscore na telefonie -zeby przyszło powiadomienie jak ktoś strzeli. Zdziwilem sie niezmiernie bo mecz był juz zakonczony własnie wynikiem 1:1. Zrobilem wiec kontrę na remis (w 84min po 1.25) jako ze obstawiać wciąż można było. Oczywiscie weszło , I moje pytanie ; czy istnieje program do wyłapywania tego typu różnic czasowych?? Czy to jest typowe dla np niektorych lig??Czy to po prostu zbieg okoliczności?

kronos 0

kronos

Użytkownik
Tyle że jest to teoretycznie oszustwo ze strony buka gdyż obstawiasz zdarzenie już skonczone(a buk moze manipulowac kursami) gdzie w przypadku Twojej przegranej buk na pewno kasy nie odda.

simons 646

simons

Forum VIP
Albo flashscore błędnie zaznaczył mecz jako zakończony przed czasem, a miałeś szczęście, że nie strzelili ????
Ogólnie takie sytuacje się zdarzają że u buak zdarzenie wisi po zakończeniu, albo wisi ze złym wynikiem. Najczęściej firmy anulują kupony i częstują limitami po takich zagraniach, ale czasami się udaje.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Tyle że jest to teoretycznie oszustwo ze strony buka gdyż obstawiasz zdarzenie już skonczone(a buk moze manipulowac kursami) gdzie w przypadku Twojej przegranej buk na pewno kasy nie odda.
Ale ich nie interesuje to, że to jest ich błąd, bo grając u nich, akceptujesz taki a nie inny regulamin i tam są m.in. punkty obejmujące sytuację taką, jak Ty opisujesz... myślisz, że mało razy próbowałem coś ugrać na błędach buka? :razz:

Udało Ci się i się powinieneś cieszyć, że Ci ręcznie nie skorygowali wszystkiego, ale szukanie jakiegoś programu czy systemu grania, bazując na takich błędach, nie ma żadnego sensu, więc nie zajmuj sobie nawet tym czasu.

Do góry Bottom