53,1K TommyTSW Forum VIP Wrzesień 17, 2007 #1 Słabo znając się na obsłudze tych telefonów chciałbym zapytac w jaki sposób (i czy da się) włączyc aplikacje dzięki której na wyświetlaczu będzie pojawiała się informacja na jakiej znajduje się ulicy lub w jakim regionie chodzi o model K800i.
Słabo znając się na obsłudze tych telefonów chciałbym zapytac w jaki sposób (i czy da się) włączyc aplikacje dzięki której na wyświetlaczu będzie pojawiała się informacja na jakiej znajduje się ulicy lub w jakim regionie chodzi o model K800i.
0 realowiec Użytkownik Wrzesień 18, 2007 #2 Ja mam W800i myślę, że powinno być podobnie: Menu->Wiadomości->Ustawienia->Inform.lokalne->Info.o stacji baz. zmienić na włącz ???? Pozdrawiam
Ja mam W800i myślę, że powinno być podobnie: Menu->Wiadomości->Ustawienia->Inform.lokalne->Info.o stacji baz. zmienić na włącz ???? Pozdrawiam
9 damianek632 Użytkownik Wrzesień 18, 2007 #3 ja sie ostatnio zastanawiałem jak to zrobic ???? hehe mam K310i ???? i także działą ???? Pozdro
53,1K TommyTSW Forum VIP Wrzesień 18, 2007 #4 Ja mam W800i myślę, że powinno być podobnie: Menu->Wiadomości->Ustawienia->Inform.lokalne->Info.o stacji baz. zmienić na włącz ???? Pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... dodam jeszcze ze trzeba zaznaczyc włączony odbiór i odznaczyc język na dowolny w info lokalnych POZDRO temat mozna zamknąc :]
Ja mam W800i myślę, że powinno być podobnie: Menu->Wiadomości->Ustawienia->Inform.lokalne->Info.o stacji baz. zmienić na włącz ???? Pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... dodam jeszcze ze trzeba zaznaczyc włączony odbiór i odznaczyc język na dowolny w info lokalnych POZDRO temat mozna zamknąc :]