>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Solidny Buk bez problemów z wypłatą i blokowaniem konta?

R 0

raw

Użytkownik
Witam,
szukałem odpowiedzi w postach na forum ale ich liczba i wzajemnie sprzeczne informacje mocno mnie zmieszały. Dlatego postanowiłem załozyc nowy temat.
Zamierzam grać na NBA U/O przy stawkach rzędu 1-10 tys.
Testy wypadły OK, teraz czas na wpłate pieniędzy i tu zaczynają sie schody, potrzebuję solidnego buka, nawet ze słabszymi kursami ale takiego, który nie zablokuje mi konta tylko dlatego, że sie loguje z rónych IP (vide BWIN) lub, że zwyczajnie wygrałem troche grosza i chce wypłacić.
Oczywiście ideałem byłaby mozliwośc korzystania bezpośrednio z opcji Przelewy 24 (bez Money Bookers) ale najważniejszy atrybut to wspomniana wczesniej solidność Buka.
Z góry dziękuję za pomoc.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Pinnacle bardzo dobrze się do tego nadaje. Nie ma chyba nawet nad czym się zastanawiać.

W singlach masz możliwość zmiany linii U/O.

http://img607.imageshack.us/img607/3511/zzzo.png

Ze stawkami po 10 tyś już może być problem, ale do 8 tyś. nie powinno być problemów. Później wiadomo, że jeśli będą bardzo stratni to mogą nałożyć limity, ale robią to wolniej od konkurencji. Do tego masz kursy z najniższą marżą. Nie słyszałem o zablokowanych kontach (sam mam zmienne IP, zrobiłem wiele wypłat i nigdy temat IP nie był przez nich poruszony). Nota A+ i sam szczyt listy rekomendowanych buków przez SBR o czymś świadczy.

Przelewy24 są obsługiwane, wypłaty może nie najszybsze, ale zazwyczaj po 2-3 dniach pieniądze na koncie bankowym są.

Do góry Bottom