>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Sokoły do boju!

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Jam jest Sokół, wciąż student i... w zasadzie tyle starczy. Bukmacherka to dla mnie źródło na chleb i coś więcej. Będą tu kursy z Azji, Euro to tylko b365, bo tam można raz, a porządnie przyłożyć. Pojeździłem trochę po świecie, trochę tam kontaktów wpadło, może coś z tego będzie, może i nie, najlepiej niczego nie oczekiwać to się człowiek nie zawiedzie.
No to ruszamy
Grecja Super league
35&#39; Aris 0-0 OFI
Grecy jajcarze, pracować się nie chce, dziura w budżecie to trzeba załatać. Nic nie sugeruję, ale warto się przyjrzeć w kierunku Aris. Ci panowie czasem lubią zakręcić, w razie prowadzenia OFI, może będzie wielki comeback, a może tylko remis. Pre-match wchodziłem w Aris 0 (lecz bez szaleństw), kursy na live na początku spadły w tą stronę gdzie przed meczem trend był zgoła odmienny. To też daje do myślenia.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Z cyklu &quot;Cenne artykuły&quot;
Chcesz być na + lub się nie przeliczyć co najwyżej to nie wchodź w ten sam dołek co inni.
Kto wie ten wie o co chodzi. Pamiętać trzeba, by zawsze kroczyć jednak swoją ścieżką.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Odświeżam temat, nieco ostatnio się udzielałem w polskich niższych, bo przyznam jestem dość bliżej tej ligi ze względu na znajomych chłopaków, którzy powoli pukają do drzwi I ligi. Ogółem jednak raz po raz coś wrzucę pre czy live z info, staty z czasem przyjdą. Gram tylko single i tylko piłka, jest spora baza kontaktów, liczę, że zainteresuję niektórych.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
I pierwsze info na dziś, które może podłapiecie na live, bo linia sroga na razie..
Puchar Holandii, czyli jednego z najbardziej obleganych przez Polaków krajów. Pisałem sobie dziś właściwie z fanem Ajaxu, co nieco mi napisał co sądzi itd, ale trudno będzie o obiektywną ocenę ???? Stąd, zmiany będą na pewno, ale trener z drugiej strony nie jest jednym z tych, którzy nakazują odpuszczać, bo Puchar czy bo słaby przeciwnik, wręcz przeciwnie. Wysyła vs Urk mix z I drużyny, regularnych z talentami z U19, tam fani chwalą ten rocznik za jeden z najbardziej utalentowanych w ostatnich latach (nie ma co się dziwić z resztą, chłopaki na razie fajnie sobie radzą w młodej lidze mistrzów) no i polski akcent Milik, który wygląda na dobrze prosperującego, widać przenosiny z Lever do Ajaxu tymczasowo (bądź nie) wychodzą mu na dobre. Bodajże 3 napastników ma zagrać, będzie więc kto miał go obsłużyć, a to też najważniejsze.
Co do Urk, totalna amatorka, ekipy z Ekstraklasy zwykle kończyli mecze z tego typu ekipami z 8-9, czasem nawet 13 bramkami strzelonymi. Dziś te min. 6 goli widzę. Co ciekawe, w Urk tam mocno kibicują Ajax&#39;owi, więc piłkarskie święto.
Azja nie puszcza, bo przeciwnik za śmieszny, więc trzeba się martwić gdzie to teraz zagrać, Urk fizycznie nie dadzą rady na pewno, ale powalczą, odsyłam na live.
Live zaczęli od -5.25, czekamy więc...

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
LM Kobiet UEFA

Frankfurt W (Ger) - Torres W (Ita) - Frankfurt W -2.75 @ 1.68 Dafa 5j
5x0 ✅ 3,4j

Torres ekipa nie ta sama sprzed roku + osłabienia na dziś. Germanki mocno zestawione, kwestia chęci czy pokryją.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
LM Kobiet UEFA

Torres W (Ita) - Frankfurt W (Ger) - Over 3.5 @ 1.8 Bwin 5j
0x4 ✅ 4j

Detale dotyczące obu drużyn się nie zmieniły, w poprzednim tygodniu gładka wygrana Niemek 5-0. Zmieni się jedynie podejście do meczu. Torres już nie musi się tylko bronić, a to oznacza jedynie, że mecz będzie bardziej otwarty. Trener po poprzednim spotkaniu miał za złe, że jego podopieczne po przerwie nie strzeliły choćby gola. Wysłał znów silną ekipę, nie będzie odpuszczania. Dwie klasy lepszy zespół, 4 bramki to minimum.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Towarzyski u20

Paragway u20 - Chile u20 - Chile -0.25 @ 1.94 sbo 4j
0x0 ⛔ 2j

Głównie rozchodzi się o jakość tego rocznika w danych krajach. Nie ma sensu się rozpisywać. Czekamy na mecz. Dyscyplina - piłka kopana

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
LM Kobiet UEFA
Fortuna Hjørring W (Den) - Rosengard W (Swe) - Rosengard @ 1.65 Mara 5j
0x2 ✅ 3,25j
Przyjmują na zlimitowanym 3k€ więc na luzie można grać.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Belgia Proximus League

Seraing Utd vs FC Antwerp - Seraing Utd @ 1.75 bet365 5j
2x1 ⛔ 5j

Antwerpia będzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Liczne kontuzje w drużynie w formacji defensywnej. Serain kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa, walczy o awans. Jest kasa, w przypadku awansu klub rozrośnie się jeszcze bardziej.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Listopad 2014 podsumowanie:
Wygranych: 5
Przegranych: 3
Zwroty: 0
Suma postawionych: 39j
Suma wygranych: 49,65j
Zysk: ✅ 10,65j
Zwrot inwestycji (yield): 27%

Do góry Bottom