sokolov
Użytkownik
Jam jest Sokół, wciąż student i... w zasadzie tyle starczy. Bukmacherka to dla mnie źródło na chleb i coś więcej. Będą tu kursy z Azji, Euro to tylko b365, bo tam można raz, a porządnie przyłożyć. Pojeździłem trochę po świecie, trochę tam kontaktów wpadło, może coś z tego będzie, może i nie, najlepiej niczego nie oczekiwać to się człowiek nie zawiedzie.
No to ruszamy
Grecja Super league
35' Aris 0-0 OFI
Grecy jajcarze, pracować się nie chce, dziura w budżecie to trzeba załatać. Nic nie sugeruję, ale warto się przyjrzeć w kierunku Aris. Ci panowie czasem lubią zakręcić, w razie prowadzenia OFI, może będzie wielki comeback, a może tylko remis. Pre-match wchodziłem w Aris 0 (lecz bez szaleństw), kursy na live na początku spadły w tą stronę gdzie przed meczem trend był zgoła odmienny. To też daje do myślenia.
No to ruszamy
Grecja Super league
35' Aris 0-0 OFI
Grecy jajcarze, pracować się nie chce, dziura w budżecie to trzeba załatać. Nic nie sugeruję, ale warto się przyjrzeć w kierunku Aris. Ci panowie czasem lubią zakręcić, w razie prowadzenia OFI, może będzie wielki comeback, a może tylko remis. Pre-match wchodziłem w Aris 0 (lecz bez szaleństw), kursy na live na początku spadły w tą stronę gdzie przed meczem trend był zgoła odmienny. To też daje do myślenia.