>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

SlotoCash

S 0

sowa_12

Użytkownik
ja ugralem 72 dolce ..probuje sie dobic na live czat ale nic zajety nom stop :/ no to teraz pozostaje zlozyc depozyt i zobaczyc ;) pozdr
no ale w co grałeś ???? muszę jakos odrobic straty w bukmacherstwie po pierwszym depozycie :p
jak coś to napisz na moje gg : 9238339

endriu 361

endriu

Forum VIP
no ale w co grałeś ???? muszę jakos odrobic straty w bukmacherstwie po pierwszym depozycie :p

jak coś to napisz na moje gg : 9238339
widzę że cel masz ten co ja... tylko że ja z pierwszego depozytu wyszedłem minimalnie na ✅ a co się stało z drugim to chyba widzisz... muszę szukać jakichś promocji i wpłacić sobie znów :-D

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
hmmm ja w claim promotion mam jedynie
&quot;You&#39;ve claimed: 10% Alternative Payment Bonus
Deposit now to get a 10% bonus on your next deposit!&quot;
czyzby po promocji?

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
hmmm ja w claim promotion mam jedynie
&quot;You&#39;ve claimed: 10% Alternative Payment Bonus
Deposit now to get a 10% bonus on your next deposit!&quot;
czyzby po promocji?
Jeszcze pare godzin temu było. Przynajmniej u mnie ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
witam...mam juz kase na mb i mam pytanie...chce zlozyc depozyt po 72$ i chce miec pewnosc ze wszystko mam zrobione tzn obrot i jak by co to bez problemu wyplace...jezeli ktos bedzie tak mily i pomoze w wyplacice to i ja sie odwdziecze ???? pozdr

B 0

bojan

Użytkownik
Wiec tak obrót jest bardzo mały, chyba cos z 15minut grałem zeby juz skonczyc..Wypłata chyba od 50$ ale trzeba wysłac skan + rachunek( za prad, gaz) lub wyciąg z banku i dokonac depozytu na kwote 25$..Mi się udało wypłacic 154$ więc są wypłacalni ;p..Powodzenia..
a czy jak im wyślę sam dowód to mi wypłacą ??
chyba, że ktoś umie podrobić rachunek:-D

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
kiedys 72$ mi wyplacili ???? zobaczymy jak bedzie teraz ???? jeszcze nic nie ugralem ale pisze zeby nie bylo pozniej czy wyplacalni czy nie ????

pieter89 0

pieter89

Użytkownik
promo to raczej dla nowych bo ja tam mialem konto i nie mam zadnej promocji ani 7$ ani 15$... :jezora: ale natomiast mam duzo od depozytu

Do góry Bottom