no ale w co grałeś ???? muszę jakos odrobic straty w bukmacherstwie po pierwszym depozycieja ugralem 72 dolce ..probuje sie dobic na live czat ale nic zajety nom stop :/ no to teraz pozostaje zlozyc depozyt i zobaczyc pozdr
widzę że cel masz ten co ja... tylko że ja z pierwszego depozytu wyszedłem minimalnie na a co się stało z drugim to chyba widzisz... muszę szukać jakichś promocji i wpłacić sobie znów :-Dno ale w co grałeś ???? muszę jakos odrobic straty w bukmacherstwie po pierwszym depozycie
jak coś to napisz na moje gg : 9238339
Jeszcze pare godzin temu było. Przynajmniej u mnie ????hmmm ja w claim promotion mam jedynie
"You've claimed: 10% Alternative Payment Bonus
Deposit now to get a 10% bonus on your next deposit!"
czyzby po promocji?
no to ja gram w blackjacka ps. co mi da zmiana stawki bo ja gram za najmniejszą
a czy jak im wyślę sam dowód to mi wypłacą ??Wiec tak obrót jest bardzo mały, chyba cos z 15minut grałem zeby juz skonczyc..Wypłata chyba od 50$ ale trzeba wysłac skan + rachunek( za prad, gaz) lub wyciąg z banku i dokonac depozytu na kwote 25$..Mi się udało wypłacic 154$ więc są wypłacalni ;p..Powodzenia..
15X a warunki to standard, że bez ruletki i bj ... z resztą tam wszystko pisze !jaki obrót? jakie sa warunki?
no no chcialem sie tylko upewnic :spokodfhgfh: ????15X a warunki to standard, że bez ruletki i bj ... z resztą tam wszystko pisze !
to RIVAL więc o wypłatę nie ma obawy :spokodfhgfh:kiedys 72$ mi wyplacili ???? zobaczymy jak bedzie teraz ???? jeszcze nic nie ugralem ale pisze zeby nie bylo pozniej czy wyplacalni czy nie ????
Raczej to promo dla tych co mielu juz tu konto!możecie napisać, czy to jest promocja dla wszystkich (nowych), czy tylko dla starych użytkowników ??