>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SlotoCash

endriu 361

endriu

Forum VIP
ściągamy aplikację i po włączeniu jej wyskakuje nam okienko rejestracji... po zarejestrowaniu się przyjdzie nam meil ale nie musimy go nawet sprawdzać... logujemy się do aplikacji i wchodzimy do &quot;cashiera&quot; i tam mamy różne bonusy... nas interesuje bonus 7$ więc w niego klikamy &quot;claim&quot; i w taki oto sposób mamy 7$ na koncie... nie wiem jaki jest obrót ponieważ ja te 7$ od razu wtopiłem, ale postanowiłem podać to promo tutaj to może ktoś skorzysta :-D

A 0

auri

Użytkownik
Wiec tak obrót jest bardzo mały, chyba cos z 15minut grałem zeby juz skonczyc..Wypłata chyba od 50$ ale trzeba wysłac skan + rachunek( za prad, gaz) lub wyciąg z banku i dokonac depozytu na kwote 25$..Mi się udało wypłacic 154$ więc są wypłacalni ;p..Powodzenia..

spike761 37

spike761

Użytkownik
To kiedy grałes w ta aplikacje ??? ile czekałes na pieniazki ? ???? aa jeszcze pytanko gdzie mozna obrot sprawdzic i ile trzeba miec punktów jak to jest??

Pozdrawiam

A 0

auri

Użytkownik
Ja gralem na slotach &quot;Holu in Won&quot; tak sie gra bodjze nazywala, na pieniadze czekałem no mózna powiedziec 48h wszystko sprawnie, a obrót sprawdzicie na livechat... ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
A ja mam problem. Wyskakuje mi komunikat &quot;chcek your internet connection&quot; a z pewnością wszytsko jest ok, przecież piszę do Was. Może ktoś ma to samo?

endriu 361

endriu

Forum VIP
eee no widzę że mój temat się podoba ???? no i dobrze, a co do ciebie Prasa to już kiedyś chciałem się zarejestrować na pewnym pokerze i mi dokładnie to samo wyskakiwało, i do dziś nie wiem co to było, a wszystko robiłem poprawnie ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
tam pisze o różnych bonusach przy rożnych depozytach... ja teraz nie mam aplikacji zainstalowanej a pozatym już to uaktywniłem, ale musi tam pisać bonus 7$ i wtedy klikasz koło tego CLAIM i masz kaskę na koncie ????

celahim 4

celahim

Użytkownik
Wlasnie gadalem z gosciem z live chatu i minimalny depozyt to 20$, i rzezcywiscie potem trzeba przeslac im skan i wyciag z banku z 2 miesiecy albo rachunek.
W tej grze &quot;Hole in won&quot; rzeczywiscie latwo zrobic te obrot ;-)
dzieki za promo, mam nadzieje, ze uda sie wyplacic ;-)
A wiecie moze, czy jak wplace ten depozyt, to od razu bede go mogl sobie wyplacic razem z tym, co ugralem z bonusa, czy trzeba to jeszcze jakos obracac, bo nie za bardzo wiedzialem, jak sie o to zapytac po angielsku tego kolesia ;-)

celahim 4

celahim

Użytkownik
wydaje mi sie, ze na konto bankowe wyplacic sie nie da. a przynajmniej ja nie widzialem tam takiej mozliwosci. Jest za to neteller i moneybookers, a depozyt musisz zrobic tym samym sposobem, ktorym chcesz potem ta kase wyplacic;-)

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
eee tam, czy w te sloty trzeba potrafić grać?:-D
miałem już 15$, ale nagle &quot;zaskakująca&quot; czarna seria..

S 0

sowa_12

Użytkownik
kto mi powie jak grac w to Holu in Won bo na początku raz mi weszło 20 $ potem 5 i od teraz juz nic nie wygrywam ja po prostu klikam spin i tyle jak w to grac prosze pomużcie zostało mi 10 $ ????

Do góry Bottom