D
0
dawid-6804
Użytkownik
Wczoraj około 22 zleciłem wypłate 85$ z Win a Day dzisiaj po powrocie z pracy miłe zaskoczenie wypłacili , przeszło 300 zł na MB . Wielki plus dla nich
Wszystko jest ok na stronie nie ma mowy o 10$ no deposit .Musisz sie zarejestrowac a pozniej wyslac mejla i kasa napewno bedzie na kontoEndriu , chyba te linki , co podałeś to nie ten bonus , o którym mowa ... Wchodzę w nie i mam tylko : 100% deposit bonus , a nie ma nic o jakimś 10$ free...
rzepciu, a widzisz coś że napisałem "klikamy w..." lub "pobieramy soft" czy coś takiego, NIE dlatego iż po prostu takiego czegoś tam nie było a bonus jest, więc nie marudź tylko próbuj szczęścia, cieszę się że moje promo zostało docenione :spokodfhgfh: i mimo że ja przegrałem, to jestem szczęśliwy że pomogłem kolegom z forum aby im wpadło trochę sarki do kiermany :-DEndriu , chyba te linki , co podałeś to nie ten bonus , o którym mowa ... Wchodzę w nie i mam tylko : 100% deposit bonus , a nie ma nic o jakimś 10$ free...
jaki cudem? pisales do nich 5 razy miele z jednego konta? i ci za kazdym razem przyznawali?ten bonusik dostepny jest wiecej niz jeden raz... dostalem go 5x
jeśli żadnych przekrętów nie zrobiłeś , to nic na Ciebie nie mają , więc powinni Ci spokojnie wypłacić . Kilka osób już wypłaciło , więc dużych problemów nie ma ????Ja narazie dalej czekam na wyplate, zrobilem wszystko zgodnie z regulaminem. Ale ja zawsze mam pecha i pewnie mi nie wyplaca. Teoretycznie kasa powinna byc dzisiaj lub najpozniej jutro
Mi rowniez ale pewnie wyplate dostaniemy jutro o ile w ogole bo na dole pisze ze wyplaty dostajemy checkiem lub metoda wyplaty z ktorej zlozylismy depozyt. Ale jak mowia ze wyplacali bez wiec moze dojdzie ale raczej nie dzisiaj.Mi z daty zmieniło się na "In progress" ????
wyglada na to że można być spokojnym o to czy wypłacą ????Mi rowniez ale pewnie wyplate dostaniemy jutro o ile w ogole bo na dole pisze ze wyplaty dostajemy checkiem lub metoda wyplaty z ktorej zlozylismy depozyt. Ale jak mowia ze wyplacali bez wiec moze dojdzie ale raczej nie dzisiaj.