slawgo
Użytkownik
Kompromisacja by powiedział Ferdek Kiepski. Nie tak to miało wyglądać. Pogrążam się w tym miesiącu, ale mamy jeszcze 3 dni walki by zmniejszyć minus.27.07
12. Ako
Arka Gdynia (Pol) - Midtjylland (Den) @ 2 @ 1,773:2
AIK Stockholm (Swe) - Braga (Por) @ powyżej 1,5 gola @ 1,551:1
ako: 2,74
stawka: 50zł
ewk: 137zł
Fortuna
13. Astra (Rou) - Oleksandriya (Ukr) @ 1 @ 2,300:0
stawka: 30zł
ewk: 69zł
Fortuna
14. Botev Plovdiv (Bul) - Maritimo (Por) @ 1 @ 3,150:0
stawka: 20zł
ewk: 63zł
Fortuna
15. Frankfurt (Ger) - Sassuolo (Ita) @ 1 @ 2,101:1
stawka: 30zł
ewk: 63zł
Fortuna
28.07.
16. ako
Unterhaching - Karlsruher @ 2 @ 2,353:2
Radomiak - Garbarnia @ 1 @ 1,751:0
ako: 4,11
stawka: 20zł
ewk: 82,20
Fortuna
Końcówka lipca i najwyższa pora odrabiać straty i wyjść chociaż na "0". Na czwartek zdecydowałem się wybrać spotkania z Ligi Europejskiej jak i jeden singiel z meczów towarzyskich. Czwartkowe ako to mecz Arki z Duńczykami, którzy według mnie są murowanym faworytem do awansu i myślę, że będą chcieli już w pierwszym meczu zapewnić sobbie dobrą zaliczkę by u siebie postawić kropkę nad i. Gdynianie można powiedzieć są debiutantem a przyszło im walczyć z ekipą która rok w rok bierze udział w europejskich pucharach. W meczu AIK - Braga no poprostu muszą paść jakieś gole. Rumuni podejmują Ukraińców i dla mnie faworytem są gospodarze, którzy są nieco bardziej ograni w pucharach, grająu siebie, a goście to taka nasza Arka z Gdynii. Botev Plowdiw podejmuje Maritimo. Dla mnie to może być kurs dnia. Gospodarze w poprzedniej rundzie pokazali że potrafią grać i nie należa do słabeuszy. Pewnie pokonali Beitar z Jerozolimy w dwu meczu 5:1 (u siebie rozbili ich aż 4:0). Maritimo jeszcze nie rozpoczęło sezonu przez co mogą nie być w optymalnej formie. Frankfurt przygotowujący się do sezonu "sparuje" z ekipą Sassuolo. Myślę, że Niemcy podejdą poważnie do tematu i będą chcieli wygrać to spotakanie.
W piątek gram ako. Karlshruer spadkowicz z 2.Bundesliga, który będzie chciał od razu przejść do marszu o powrót na zaplecze ekstraklasy. Jedzie do Uterchaching, które z kolei przegrało sromotnie w pierwszej kolejce z rezerwami Bremy 3:0. Radomiak przegrał baraże o awans do Nice 1 ligi w tym sezonie ma być inaczej bo bezpośredni awans. Pierwszy mecz to mecz z beniaminkiem z Krakowa i liczę tu na pewne 3 pkt gospodarzy.
Bilans lipca:
Po 16 kuponie:
Bilans 3/13
Stan konta: -285,40zł