>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skuteczność 50%

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Witam chciałbym Wam pokazać system który może wspólnymi siłami ulepszymy bądź rozbudujemy*
Gramy dwa kupony:
#kupon1
zdarzenie 1. over 1.5
zdarzenie 2. over 1.5 @ako 1.90
#kupon2
zdarzenie 1. over 1.5
zdarzenie 2. over 1.5 @ako 1.85 &lt;przegraj aby wygrać&gt; *czyli jeżeli w którymś meczu jest under 1.5 wygrywamy.
Tak czy siak jeden kupon zawsze nam wchodzi*
do tego proponuje zastosować progresje z przerzutką na kupon który nam nie wchodzi* ten który wygrał gramy nadal tylko płaską stawką przykładowo 10j
co o tym sądzicie?
Generalnie zawsze ta skuteczność (ako około 2.0) waha sie około 60% wiec może akurat to się sprawdzi*
czekam na opinie/bądź sugestie :cool:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
piterptf&gt;&gt; uważam, że samo rzucenie przez Ciebie haseł - w postaci nazw tych 2 ( akurat przez zbieg okoliczności obu moich ???? ) systemów:
a/ &quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot;
b/ &quot;Progresja z przerzutką by edi8&quot;
zapewne nic nie mówi większości użytkowników, bo nawet nie podałeś nie tylko linków do tych metod a nawet nie zrobiłeś prezentacji swojego pomysłu w oparciu o realne zdarzenia i kursy i tamte w/w 2 techniki gry, co dopiero wtedy mogłoby otworzyć dyskusję.
Zatem piłka jest po Twojej stronie.
Pozdrawiam

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Edi8 już tłumaczę,

Wybieramy dwóch bukmacherów (jeden dowolny, drugi mus marathonbet)
gdyż marathon bet ma w ofercie PaW
PrzegrajAbyWygrać
&lt;Jeżeli jeden bądź wiecej zakładów nie weszło nam kupon mamy wygrany!

Do tego bezpiecznym wariatem jest dla mnie progresja z przerzutką.

Autorem: Progresji z przerzutką jest Edi8, wiecej o niej w poniższym linku:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005.html

Czyli:
1 kupon# bet365
np. Ajax - NEC over 1.5
Real - Betis over 1.5 Ako 2,02
2 kupon# marathonbet Przegraj aby wygrać
Ajax - NEC over 1.5
Real - Betis over 1.5 Ako 1,73

Jeżeli jeden kupon wygrywa np. PaW gramy dalej płaską stawką (10zł np.)
Jeżeli kupon nr. dwa nam przegrywa (musi któryś przegrać) gramy progresje z przerzutką jak na zdjeciu.

*zaraz ktoś powie ale tutaj progresja z przerzutką jest po kursie 2,0 a Ty masz 1,73

Tak oczywiście ale... zwróć uwagę że jeden kupon wygrywa cały czas wiec tą róznice na kursie można delikatnie pominąć a też zależy na tym by było bezpiecznie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Edi8 już tłumaczę
piterptf&gt;&gt; kolego, Ty ewidentnie nic nie zrozumiałeś z tego co wczoraj starałem się Ci wytłumaczyć... :;/:
Nadal poza tylko gołymi hasłami z nazwami tych moich 2 metod/systemów - nie informujesz czytających Twój wątek o co w nich konkretnie chodzi ani nawet nie raczysz podać im linków aby się z tymi technikami gry zapoznali u źródła.
Zechciej zrozumieć fakt, że akurat mnie nie musisz tu niczego objaśniać.
Ty także jako autor wątku jesteś w tym zorientowany - ale wg mnie tylko nikła cząstka starszych stażem użytkowników czytała tamte wątki, w których przed wieloma laty prezentowałem obie te metody a z tej nikłej cząstki userów zapewne tylko promil jeszcze je pamięta...
A nowych userów przecież przybyło i dla nich to jest ENIGMA.
Zatem dla powodzenia rozpoczęcia dyskusji wokół Twojego pomysłu, musisz wykonać tę pracę organiczną od podstaw i w końcu zrobić to co powinno znaleźć się tu od samego początku, czyli w 1. wpisie.
Inaczej będzie to nadal sytuacja próby rozmowy w obcym np. szwedzkim języku z ludźmi, którzy go nie znają i totalnie nic z tego nie rozumieją co do nich mówisz...
Pozdrawiam

hugo87 8

hugo87

Użytkownik
Piterptf tylko czy tym systemem nie bedziesz caly czas na minusie?? to podobnie jak gra parzyste/nieparzyste w danym meczu kursy sa bardzo podobne, ale grajac powiedzmy oba za 10j mamy
1.8x10
1.9x10
czyli wydalismy 20 a wygrywamy najwiecej 19 co powoduje strate 1j.
chyba ze totalnie to traktujesz jako oddzielne progresje i tak jak piszesz z przerzutka, ale jak dla mnie nie jest to takie proste grac tego typu zestawy. Przymierzyl bym sie bardziej juz do 2,5 over gdzie kurs mozesz miec kolo 3,5.
idac dalej Twoim rozumowaniem Maraton udostepnia taka opcje ze jak nie trafisz 1 lub 2 typow z 2 na kuponie i tak wygrywasz?? ale co wtedy? po jakim kursie? bo chyba nie po tym kursie po ktorym wyslales kupon ;)

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Dwie oddzielne progresje z przerzutką,
Bo na płaskiej stawce powolne i dobrowolne wtapianie.
Hugo87
Kursy przykład:
1.29
1.36 (PaW) daje nam @ako 2,0

Do góry Bottom