>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Skuteczne wygrywanie !!

typeros 12

typeros

Użytkownik
Za real cash to nawet progresja na remisy i seria 30 meczów bez remisu nie zrobi Ci krzywdy. Pograj za real cash bo wirtualnie to każdy system działa.
Bez odbioru.
co za typ hehe
Siedź cicho patrz jak się wygrywa.
▶12.03.13
▶Sporting Cristal - Libertad over2.5 / 2.25 / Bet365 - gramy wirtualnie

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Siedź cicho patrz jak się wygrywa.
Przedstaw mi swoją statystykę za rok 2012 w całości to porozmawiamy w taki sposób, jeśli będziesz lepszy.

A takie granie prędzej czy później, grając za real cash zbankrutujesz. Wirtualnie to masz &quot;nieskończoność&quot; gotówki, więc testuj sobie spokojnie, ja nie wnikam już.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ja tam znam scenariusz tego tematu:

1 - Maksymalny próg wirtualny jaki osiągnie to 4 i się chłopak wkurzy, że nie może zagrać za real cash.
2 - Następnie obniży to do 3 wirtualnych i wtedy będzie wygrywał na 2-3 realnym progu
3 - Nazbiera jakąś tam kwotę, a później ją całą wtopi ????

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Ja tam znam scenariusz tego tematu:

1 - Maksymalny próg wirtualny jaki osiągnie to 4 i się chłopak wkurzy, że nie może zagrać za real cash.
2 - Następnie obniży to do 3 wirtualnych i wtedy będzie wygrywał na 2-3 realnym progu
3 - Nazbiera jakąś tam kwotę, a później ją całą wtopi ????

Widze , że tylko potrafisz każdego krytykować , to nie ma sensu to źle , każdy próbuje znalezc sposob na gre, jestem ciekaw czy Tobie wszystko chodzi i jestes idealny, domyslam sie , ze tak nie jest bo gdyby tak bylo nie krytykował byś.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Zobacz ile już było stron tematu i pomysłów
Ile lat tej nierównej walki , a efekty ? ŻADNE.
Po prostu już mnie śmieszą te pomysły, bo jak nie masz dobrych typów to żaden sposób Ci nie pomoże.
Sam wiele kombinowałem, wiele godzin straconych ale brakuje mi samodyscypliny stąd stale przegrywam.
Dlatego już nie traktuję tego jak jakiś sposób na zarobek tylko sobie typuję za grosze.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Zobacz ile już było stron tematu i pomysłów
Ile lat tej nierównej walki , a efekty ? ŻADNE.
Po prostu już mnie śmieszą te pomysły, bo jak nie masz dobrych typów to żaden sposób Ci nie pomoże.
Sam wiele kombinowałem, wiele godzin straconych ale brakuje mi samodyscypliny stąd stale przegrywam.
Dlatego już nie traktuję tego jak jakiś sposób na zarobek tylko sobie typuję za grosze.
zwątpiłeś - zrezygnuj. albo traktuj to jako rozrywkę, nikt nie chce mieć dobrego duszka który ostrzega. chociaż prawda, systemu jako takiego nie ma...

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Zwątpiłem - traktuję to jako rozrywkę.

Chciałem dobrze (zresztą Hitler też tak mówił).

Ja tez traktuje obstawianie jak rozrywke - dobra zabawe ???? Dlatego kombinuje ile sie da zeby nie bylo to zwykle obstawianie ????

Do góry Bottom