>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Skrill

M 0

maciek166

Użytkownik
Witam. Wiem, że piszę może nie na tym forum co trzeba ale liczę, że mi pomożecie gdyż skrill jest powiązany z bukmacherami. Mianowicie założyłem konto skrill właśnie po to aby móc przesyłac pieniadze do bukmachera i zpowrotem ale rozmysliłem się i postanowiłem nie wchodzić w bukmacherke, jednak przelałem na skrill 1000 zł a oni zablokowali mi konto i nie moge odzyskac pieniedzy (z powrotem przelac na polskioe konto bankowe). Dzwonilem na infolinie kilka razy i kazali mi kontaktowac sie przez mail. Natomiast robie to od ponad tygodnia i sprawa nie posunela sie naprzód. Pytali mnie po co było mi konto, it.... Odpowiedziałem na pytania i nic? Bardzo bylbym wdzieczny jak ktos by mi pomógł jak rozwiazac ta sprawe ????

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
Witam. Wiem, że piszę może nie na tym forum co trzeba ale liczę, że mi pomożecie gdyż skrill jest powiązany z bukmacherami. Mianowicie założyłem konto skrill właśnie po to aby móc przesyłac pieniadze do bukmachera i zpowrotem ale rozmysliłem się i postanowiłem nie wchodzić w bukmacherke, jednak przelałem na skrill 1000 zł a oni zablokowali mi konto i nie moge odzyskac pieniedzy (z powrotem przelac na polskioe konto bankowe). Dzwonilem na infolinie kilka razy i kazali mi kontaktowac sie przez mail. Natomiast robie to od ponad tygodnia i sprawa nie posunela sie naprzód. Pytali mnie po co było mi konto, it.... Odpowiedziałem na pytania i nic? Bardzo bylbym wdzieczny jak ktos by mi pomógł jak rozwiazac ta sprawe ????
Widocznie cos wywinales albo masz multi konto ze taka blokada ja zawsze jak dzwonilem sprawa zalatwiana byla od razu...Wiec chyba cos ukrywasz...

M 0

maciek166

Użytkownik
Nic nie ukrywam. Żadne multikonto. Tak jak pisałem, nawet raz nie próbowałem wykonać nigdzie zadnego przelewu ( tylko z powrotem na moje konto bankowe) Założyłem skrill (gdyż miałem grac u buka)----uznałem ze jednak grac nie bede------próbuje wypłacic pieniadze z powrotem na moje polskie konto bankowe a tu mi blokują. Może źle sie wyraziłem, nie tyle blokują (zalogowac sie mogę) tylko nie moge wykonac przelewu
P.S.
Dzwonie pod ten numer: +48 221 288 257

M 0

maciek166

Użytkownik
Zweryfikowałem konto odrazu po pierwszym kontakcie telefonicznym, ale to jak widac nie wystarczyło. Podać maile jakie od nich otrzymałem ??

M 0

maciek166

Użytkownik
Raczej trudno mi w to uwierzyć. Nikt napewno nigdy nie miał okazji posłużyć sie moimi dokumentami w celu weryfikacji, a samo załozenie na moje dokładne dane to raczej niemozliwe tak samo

G 294

gostek365

Użytkownik
Możesz podać maile, byc moze dział bezpieczeństwa musi się przyjrzeć dokładnie twojej sprawie , gdybym to ja był na miejscu skrilla to bym cię podejrzewał o próbę prania brudnych pieniędzy gdyż twoje zachowanie ( postępowanie ) jest podejrzane . Otwierasz konto wplacasz kasę i odrazu chcesz wypłacić i zamknąć konto sam przyznaj że to nie jest poważne zachowanie . Podam na przykładzie : otwierasz firmę załatwisz wszystkie formalności tylko po to żeby na drugi dzień podjąć decyzję że jednak nie chcesz tej firmy , nie jest to poważne zachowanie .

M 0

maciek166

Użytkownik
No racja, jest to moze troche dziwne ale wyjasniłem w mailu o co chodzi a tak wogole to chodzi tu o 1000 zł przelane w dodatku z mojego polskiego konta bankowego i chce odzyskac dokladnie taka sama sume a nie niewiadomo jaką sumę i żadnych transakcji innych nie przeprowadzalem.
P.S.
Napisałem im dzisiaj w mailu jeszcze dodatkowo ze zamierzalem poczatkowo grac u bukmachera ale sie rozmysliłem mam nadzieje ze to pomoze

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Jak kolega wyżej napisał, pewnie podejrzenie o pranie pieniędzy, bo Skrilla jakby ktoś miał na Ciebie powinien wyskoczyć od razu błąd i profil zdublowany, chociaż i to czasami myli.

Do góry Bottom