A 1 andrzejpaulo Użytkownik Maj 18, 2014 #1 Mam pytanie czy unibet w ogóle udostępnia możliwość wpłaty przez Skrilla nie mogę znaleźć opcji ani nic co przypomina logo skrilla
Mam pytanie czy unibet w ogóle udostępnia możliwość wpłaty przez Skrilla nie mogę znaleźć opcji ani nic co przypomina logo skrilla
T 9 treblad037 Użytkownik Maj 18, 2014 #2 Oczywiscie, ze tak. Pod przelewy24 i karta kredytowa jest "Moneybookers - SKRILL"
M 0 mariusz129 Użytkownik Maj 27, 2014 #3 Najpierw trzeba wplacic inna metoda. Dopiero po pierwszym depozycie uaktywnia sie skrill i neteller
12 kroff Użytkownik Październik 11, 2015 #4 Witam, czy da se wplacic na unibet ze skrilla przez komorke? Nie moge znalezc takiej opcji
8 marcinek-126916 Użytkownik Październik 11, 2015 #5 Witam, czy da se wplacic na unibet ze skrilla przez komorke? Nie moge znalezc takiej opcji Kliknij aby rozwinąć... Nie da się.
Witam, czy da se wplacic na unibet ze skrilla przez komorke? Nie moge znalezc takiej opcji Kliknij aby rozwinąć... Nie da się.