P 50 papadopulos Użytkownik Lipiec 1, 2017 #1 Tak chciałem sobie wpłacić dzisiaj coś, a tu patrzę usunięta opcja skrill ? Coś ktoś wie na ten temat?
Tak chciałem sobie wpłacić dzisiaj coś, a tu patrzę usunięta opcja skrill ? Coś ktoś wie na ten temat?
P 0 pymek Użytkownik Lipiec 1, 2017 #2 Pisalem na czacie i z tego co się dowiedziałem nie będzie juz .możliwości wpłaty ze skrilla Banki też blokuja przelewy z karty Narazie jest lipa
Pisalem na czacie i z tego co się dowiedziałem nie będzie juz .możliwości wpłaty ze skrilla Banki też blokuja przelewy z karty Narazie jest lipa
F 0 flavius2 Użytkownik Lipiec 17, 2017 #3 Czy wam tez skrill jednak dziala dalej? Wczesniej byla niemozliwa wyplata a teraz spowrotem mozna.
L 147 luminat Użytkownik Lipiec 17, 2017 #4 Mogą robić wypłaty przez pośrednika (jakaś firma finansowa) i bukmacher nie jest już oficjalnym partnerem Skrill. Zresztą kojarzy mi się, że wypłaty miały być do 17, a nie 14 (jak pisali w wielu źródłach).
Mogą robić wypłaty przez pośrednika (jakaś firma finansowa) i bukmacher nie jest już oficjalnym partnerem Skrill. Zresztą kojarzy mi się, że wypłaty miały być do 17, a nie 14 (jak pisali w wielu źródłach).
F 0 flavius2 Użytkownik Lipiec 17, 2017 #5 No mialo tak byc, ale widze dalej dostepny skrill, dziala tak samo jak wczesniej. Zlecilem wyplate, poczekam i zobacze. narazie po 2h nic nie doszlo.
No mialo tak byc, ale widze dalej dostepny skrill, dziala tak samo jak wczesniej. Zlecilem wyplate, poczekam i zobacze. narazie po 2h nic nie doszlo.
F 0 flavius2 Użytkownik Lipiec 17, 2017 #6 Kasa doszla wiec o dziwo nadal mozna wyplacac przez skrill