>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill rezygnacja

D 0

darooxx

Użytkownik
Witam, chcę zrezygnować z konta Skrill ale nigdzie nie mogę znaleźć kontaktu w celu zlikwidowania konta, ponieważ nie chcę płacić co rok opłaty za utrzymanie konta, bo konto mi niepotrzebne na tę chwilę. Gdy wchodzę w zakładkę Kontakt to wychodzi strona gdzie można to nazwać FAQ(są pytania i gotowe odpowiedzi) i nigdzie nie ma maila do nich. I ile może trwać anulowanie konta?

D 0

darooxx

Użytkownik
@UP
Znalazłem takie coś:
Używanie konta Skrill do celów prywatnych jest bezpłatne, jeśli tylko logujesz się lub dokonujesz transakcji co najmniej raz w ciągu 12 miesięcy.
W przeciwnym wypadku Twoje konto będzie co miesiąc obciążane opłatą w wysokości 1 EUR (lub równoważną).

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
@UP
Znalazłem takie coś:
Używanie konta Skrill do celów prywatnych jest bezpłatne, jeśli tylko logujesz się lub dokonujesz transakcji co najmniej raz w ciągu 12 miesięcy.
W przeciwnym wypadku Twoje konto będzie co miesiąc obciążane opłatą w wysokości 1 EUR (lub równoważną).
Pisz do supportu albo kliknij help my account i tam poszukaj gdzies bedzie opcja jak zamknac konto
Używanie konta jest darmowe.
Ta opłata obowiązuje tylko wtedy jeżeli masz coś na koncie. Jeżeli masz puste konto nie obowiązuje Cie zadna opłata.
Raadził bym Ci nie zamykac konta bo jak je zamkniesz na stałe to nie będziesz mógł w przyszłosci go otworzyć.

D 0

darooxx

Użytkownik
Właśnie mam resztki na koncie i później nie chcę płacić dodatkowych kosztów za prowadzenie jak konto nie będzie używane.

Do góry Bottom