>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

skrill - pomoc

K 0

kamisbak

Użytkownik
witam. wygralem na bet365 400 zl wypłaciłem je na konto Skrill.com i gdy chciałem wypłacić nalezało wpisać date urodzin podaną przy rejestracji, problem w tym, że musiałem kiedyś zakładac konto i wpisalem przypadkową datę urodzenia Surprised dostalem maila żebym wysłał im skan dowodu i tymczasowo zablokowano mi możliwosc wyplaty, jest jakas szansa ze odzyskam pieniadze ? ;/

Skan dowodu wysłany. Może dodam, że kiedyś strona nazywała się MoneyBookers i wtedy zakladalem tam konto i nie wiedzialem ze Skrill to jest tym samym? ;)

betlej 184

betlej

Użytkownik
witam. wygralem na bet365 400 zl wypłaciłem je na konto Skrill.com i gdy chciałem wypłacić nalezało wpisać date urodzin podaną przy rejestracji, problem w tym, że musiałem kiedyś zakładac konto i wpisalem przypadkową datę urodzenia Surprised dostalem maila żebym wysłał im skan dowodu i tymczasowo zablokowano mi możliwosc wyplaty, jest jakas szansa ze odzyskam pieniadze ? ;/
Jeżeli konto jest na Twoje imię i nazwisko, ale różnią się tylko dane typu adres, data urodzenia to po przesłaniu skanu dowodu konto zostanie zweryfikowane i poprawione na Twoją korzyść. Jeżeli jednak wpisałeś dane nieprawdziwe w tym imię i nazwisko to trzeba Ci pogratulować głupoty.

K 0

kamisbak

Użytkownik
Prosimy zaakceptować niniejszą wiadomość jako potwierdzenie, że Pańska data urodzenia została poddana korekcie zgodnie z informacjami zawartymi na Pana dokumencie tożsamości.

Ponadto ograniczenia, które zostały tymczasowo nałożone na Pana konto zostały zniesione. Wszystkie metody płatności, które były dostępne do momentu blokady konta, są znów aktywne.

Mamy nadzieję, że okazaliśmy się Panu pomocni.
Napisałem do nich w niedziele o 23 ???? POZDRO DZIEKI!

Do góry Bottom