Dostałem takiego maila:
Nie wolno dokonywac depozytow gotowkowych lub pochodzacych od osob trzecich!!! Probowali Panstwo zasilic swoje konto
Skrill (Moneybookers) zabronionym sposobem wplaty gotowkowej przez osobiste udanie sie do banku i przelanie gotowki na nasze konto bankowe:
Kwota: PLN 50
Bank: Bank Pekao SA - PLN A/c
Otrzymujac szczegoly dotyczace depozytu gotowkowego, zostali Panstwo wyraznie ostrzezeni, ze:
Skrill (Moneybookers) nie zezwala na zasilanie kont E-PIENIEZNYCH depozytami gotowkowymi. WSZYSTKIE SRODKI MUSZA POCHODZIC Z KONTA BANKOWEGO ZAREJESTROWANEGO NA PANSTWA NAZWISKO!
Otrzymali Panstwo wyrazne ostrzezenie, ze zostana Panstwo obciazeni wszelkimi kosztami bankowymi i administracyjnymi, jesli podejma Panstwo probe zlozenia depozytu gotowkowego na koncie
Skrill (Moneybookers). Dlatego tez zwracamy Panstwu ten depozyt, odpowiednio pomniejszony o EUR 10 oplat administracyjnych.
UWAGA! To jednorazowy wyjatek! Jesli beda Panstwo nadal beda probowali skladac depozyty gotowkowe, moga Panstwo byc podejrzani o dzialanie zwiazane z praniem brudnych pieniedzy.
Z powazaniem,
Zespol
Skrill (Moneybookers)
nie rozumiem K***a, zrobiłem przelew za pomoca zwykłego przekazu bankowego, czyli wypełniając druczek etd... A ci złodzieje jakims kruczkiem prawnym sie zasłaniając ukradli mi kase, banda frajerów